Zonnescherm repareren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonnescherm repareren

Wilt u graag zonwering van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook voor het repareren van uw zonnescherm kunt u bij Ventana terecht. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Is uw zonnescherm niet meer te repareren? Geen probleem! U kunt bij ons terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan binnen– en buitenzonwering. Wij bieden verschillende zonwering in diverse prijsklassen aan. Zo zit er voor iedereen een juiste optie bij!

Ventana is uw specialist in zonneschermen

Naast ons grote aanbod aan binnen– en buitenzonweringen, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing als lastig ervaren wordt, daarom helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of insecten horren. Ook voor deze producten kunt u bij Ventana terecht.

Ventana staat voor u klaar!

Dient uw zonnescherm gerepareerd te worden? Dat is bij Ventana geen probleem, wij helpen u graag bij het repareren hiervan. Gebruikt u uw zonnescherm tegen inkijk van buitenaf of tegen de zon? In beide gevallen is het van belang dat uw zonnescherm naar behoren werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel rolgordijn reparaties, knikarmscherm reparaties en of plissé hordeur reparaties, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact
zonnescherm repareren

Wanneer is een reparatie aan uw zonnescherm nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw zonwering niet meer optimaal functioneert, dit kan bijvoorbeeld door de slechte weersomstandigheden zijn gekomen of door ouderdom. Als u uw zonnescherm vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, zorg dus goed voor uw zonnescherm!

De meest voorkomende reparaties zijn:

  • Mechanische problemen
  • Elektrische problemen
  • Stof- of schadeherstel

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)