Duettes

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

duettes shades ventana

Duettes bij Ventana Zonwering

Duettes zijn op rolgordijnen na de meest populaire raamdecoratie. Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben wij een ruim assortiment duettes in diverse kleuren en stylen. Zo vindt u altijd duettes die passen bij uw wensen en interieur. Duettes hebben een aantal mooie eigenschappen. Zo kunt u ze niet naar boven of beneden schuiven, maar ook halverwege het raam laten hangen. Vooral voor in uw woonkamer of keuken is dit ideaal, omdat de inkijk naar binnen wordt beperkt en u in uw woning voldoende privacy heeft.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren shutters namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

 • Snelle levering en installatie
 • Reparatie en montagedienst
 • 1000m2 showroom in IJsselstein
 • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
duettes shades raam

Duettes bij Ventana Zonwering

Bij Ventana Zonwering & Interieur bieden wij een uitgebreide collectie Duettes, de op één na populairste raamdecoratie na rolgordijnen. Ontdek diverse kleuren en stijlen die perfect passen bij uw wensen en interieur. Duettes hebben unieke eigenschappen, zoals de mogelijkheid om ze halverwege het raam te laten hangen, ideaal voor extra privacy in uw woonkamer of keuken. Of u nu kleine, hoge, brede, draai-kiep of speciaal gevormde ramen heeft, wij hebben altijd een op maat gemaakte oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 • Snelle levering en installatie
 • Reparatie en montagedienst
 • 1000m2 showroom in IJsselstein
 • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer
plisse gordijnen gemonteerd door ventana

Plissé gordijnen

Optimale licht-en warmteregeling. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Maatwerk duettes

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen aan duettes die daarbij passen. Door onze ruime collectie stoffen, kleuren, patronen en structuren. Net als bij plissés zijn er duette gordijnen met een verduisterende, semi-transparante en transparante functie. Wij kunnen ze volledig op maat maken voor u. Dus of u ze voor een heel breed of juist een schuin raam wilt laten plaatsen, wij kunnen het voor u realiseren.

Alle kenmerken op een rijtje:

Duettes hebben een aantal specifieke kenmerken. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Ze zijn decoratief én functioneel
 • De koorden zijn niet zichtbaar
 • Ze zijn enorm sfeervol
 • Ze werken energiebesparend
raamdecoratie actie ventana

Energiebesparend

Naast dat duettes privacy in uw woning garanderen, hebben ze ook nog een andere prettige eigenschap. Duettes werken namelijk isolerend. In de zomer komt warmte via de ramen binnen en in de winter verliest u veel warmte via de ramen. Isolerende raamdecoratie houden de temperatuursverschillen tussen binnen en buiten veel beter onder controle. Duettes hebben een isolerende werking, omdat ze van binnen ‘hol’ zijn en warmte kan niet ongehinderd naar buiten of binnen.

Duettes reparatie

Zijn uw duettes defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.