Duettes

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Duettes kopen

Duettes zijn op rolgordijnen na de meest populaire raamdecoratie. Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben wij een ruim assortiment duettes in diverse kleuren en stylen. Zo vindt u altijd duettes die passen bij uw wensen en interieur. Duettes hebben een aantal mooie eigenschappen. Zo kunt u ze niet naar boven of beneden schuiven, maar ook halverwege het raam laten hangen. Vooral voor in uw woonkamer of keuken is dit ideaal, omdat de inkijk naar binnen wordt beperkt en u in uw woning voldoende privacy heeft.

030 600 65 60info@ventana.nl

Energiebesparend

Naast dat duettes privacy in uw woning garanderen, hebben ze ook nog een andere prettige eigenschap. Duettes werken namelijk isolerend. In de zomer komt warmte via de ramen binnen en in de winter verliest u veel warmte via de ramen. Isolerende raamdecoratie houden de temperatuursverschillen tussen binnen en buiten veel beter onder controle. Duettes hebben een isolerende werking, omdat ze van binnen ‘hol’ zijn en warmte kan niet ongehinderd naar buiten of binnen.

Maatwerk duettes

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen aan duettes die daarbij passen. Door onze ruime collectie stoffen, kleuren, patronen en structuren. Net als bij plissés zijn er duette gordijnen met een verduisterende, semi-transparante en transparante functie. Wij kunnen ze volledig op maat maken voor u. Dus of u ze voor een heel breed of juist een schuin raam wilt laten plaatsen, wij kunnen het voor u realiseren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op via 030 600 65 60 of info@ventana.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies.

duette shades raam

Alle kenmerken op een rijtje:

Duettes hebben een aantal specifieke kenmerken. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Ze zijn decoratief én functioneel
  • De koorden zijn niet zichtbaar
  • Ze zijn enorm sfeervol
  • Ze werken energiebesparend
Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)