Raamdecoratie

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Binnenzonwering & raamdecoratie

Ventana heeft een groot assortiment aan professionele zonwering systemen. De binnenzonwering van Ventana is niet alleen geschikt om het felle zonlicht tegen te houden, maar ook is het een toevoeging voor het interieur binnen in huis. Door een binnenzonwering systeem aan te schaffen houdt u de zon buiten en verlaagt u de binnentemperatuur. Verder zorgt een binnenzonwering ervoor dat u geen last heeft van reflecterende zonnestralen op uw televisie en of computerscherm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op via 030 600 65 60. Hieronder vindt u een klein overzicht van ons aanbod.

info@ventana.nl030 600 65 60
buitenzonwering ventana

Voordelen van raamdecoratie

Waarom de binnenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij snappen dat u door de enorme keus aan binnenzonwering niet weet wat het beste bij u past. Daarom helpen onze experts u graag bij het maken van de beste keuze. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste afmeting aanschaft? Wij komen graag bij u langs om uw ramen gratis op te meten! Wij garanderen u echt vakmanschap en leveren al onze producten en diensten de wettelijke garantie.

  • vca* gecertificeerd
  • gratis opmeten
  • eigen service- en montagedienst
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • advies bij u thuis

Dé specialist op het gebied van zonwering.

Bent u opzoek naar shutters, gordijnen of jaloezieën, ook dit hebben wij allemaal! Al onze experts beschikken over jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn zij thuis in de montage of reparaties hiervan.

Wilt u uw huis voorzien van buitenzonwering? Ook op het gebied van buitenzonwering kunnen we u helpen. Zo verkopen we onder andere rolluiken, screens of vrijstaande zonwering en natuurlijk nog veel meer. U kunt kiezen uit een kwaliteitsmotor van somfy of voor een handmatige bediening.

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in IJsselstein en omgeving.  Heeft u vragen over reparaties? Neem contact met ons op via: 030 600 65 60.

Vraag naar de mogelijkheden voor binnenzonwering

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor binnenzonwering of wilt u advies aan huis? Kom gemakkelijk in contact met ons doormiddel van onderstaand contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt uiteraard ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Naast regio IJsselstein en omgeving is Ventana ook werkzaam op andere locaties.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)