Exclusieve zonwering

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

MySun Cube zonweringsysteem

De mySun Cube is een uniek zonweringsysteem, het kan aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd, maar ook vrijstaand. Het doek bevindt zich normaal gesproken volledig horizontaal, een vernuftig systeem maakt het daarnaast mogelijk om het doek onder een variabele hoek te plaatsen. Handig om regenwater weg te laten lopen, of bij de laaghangende winterzon. De exclusieve zonwering van Ventana houdt daarnaast schadelijke UV-straling tegen die uw meubels laat verkleuren en zorgt ervoor dat het aangenaam koel blijft in uw woning tijdens de warmere zomermaanden. Door te kiezen voor een zonnescherm van het merk mySun Cube verlengt u het buitenseizoen aan huis.

Rio Grande zonwering

De exclusieve buitenzonwering van Rio Grande is een bijzondere creatie die u optimaal van het buitenleven laat genieten! Dit beproefde zonweringssysteem is zo ontwikkeld dat het maar liefst 30 vierkante m2 schaduw levert. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 5 meter. De staanders aan de voorzijde dienen als extra ondersteuning. Dit maakt deze buitenzonwering uitermate geschikt voor locaties waar de muren te zwak zijn om een traditioneel knikarm-scherm te plaatsen. De Rio Grande creëert een echte “buitenkamer” die bescherming biedt tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. De zonwering is in verschillende kleuren leverbaar en de hoogte is variabel. Ventana Zonweringen kan het helemaal aan uw persoonlijke voorkeur aanpassen. Welke zonwering u ook kiest, de buitenzonwering van Ventana staat garant voor bescherming, comfort en besparing.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.

Contact
mysun cube Ventana Zonwering
riogrande

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)