Duo rolgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

duo rolgordijnen ventana

Duo rolgordijnen bij Ventana Zonwering

Duo rolgordijnen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische raamdecoratie. Ze bestaan uit twee stukken stof die afwisselend overlappen en transparantie creëren op maat. Dit geeft u de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en privacy in de kamer aan te passen, waardoor ze ideaal zijn voor woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren.

Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof waarbij dichte en transparante banen voor elkaar langs bewegen. Het is hierdoor mogelijk om het gordijn afwisselend verduisterend of juist lichtdoorlatend te maken. Deze vorm van binnenzonwering is dus perfect wanneer u wilt spelen met de lichtinval. Een type rolgordijn dat uw inkijk beperkt, maar u wel de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken.

Bij Ventana Zonwering leveren we de duo rolgordijnen van Sunway®. Deze heten de Eclips. De Eclips wordt met een strakke, mooie onderroede van massief aluminium afgewerkt. Ze worden daarnaast standaard gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. U kunt ook kiezen voor de Silversfeer montageprofiel of de cassette. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
duo rolgordijnen kopen

Duo rolgordijnen bij Ventana Zonwering

Duo rolgordijnen van Sunway®, verkrijgbaar bij Ventana Zonwering, bieden stijlvolle en praktische raamdecoratie. Ze bestaan uit twee lagen stof, waardoor u de transparantie naar wens kunt aanpassen. Ideaal voor diverse ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren. De Eclips, afgewerkt met een aluminium onderroede, wordt standaard geleverd met een wit of grijs montageprofiel, maar u kunt ook kiezen voor de Silversfeer montageprofiel of de cassette. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.. Neem vrijblijvend contact met ons om de mogelijkheden te bespreken of voor meer informatie.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
shutters antraciet

Shutters

Verstelbare horizontale lamellen voor elke interieurstijl.

Lees meer
rolgordijnen ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Verduisterende duo rolgordijnen

Verduisterende duo rolgordijnen hebben één baan van speciale stof die de lichtinval volledig blokkeert. Deze stof is doorgaans dikker en heeft een hogere dichtheid dan standaard rolgordijnstoffen. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor slaapkamers, mancaves of andere ruimtes waarin u volledige controle wilt over de hoeveelheid licht die binnenkomt. Daarnaast bieden verduisterende duo rolgordijnen extra privacy, doordat ze niet doorschijnen. Zo kunt u in alle rust genieten van uw privacy en de gewenste verduistering.

Voordelen

Duo rolgordijnen kennen diverse voordelen ten opzichte van alternatieve raamdecoratieopties. Ten eerste zijn ze zeer veelzijdig en bieden ze de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en privacy in een kamer aan te passen. Ten tweede zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw interieur. Ten slotte zijn ze over het algemeen betaalbaar en gemakkelijk te installeren, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elke woning.

duo rolgordijnen kopen

Duo rolgordijnen reparatie

Zijn uw duo rolgordijnen defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige duo rolgordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?