Duo-rolgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Duo rolgordijnen kopen

Duo rolgordijnen zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en praktische raambekleding. Ze bestaan uit twee stukken stof die afwisselend overlappen en transparantie creëren op maat. Dit geeft u de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en privacy in de kamer aan te passen, waardoor ze ideaal zijn voor woonkamers, slaapkamers, keukens en kantoren.

Duo rolgordijnen van Sunway®

Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof waarbij dichte en transparante banen voor elkaar langs bewegen. Het is hierdoor mogelijk om het gordijn afwisselend verduisterend of juist lichtdoorlatend te maken. Deze vorm van binnenzonwering is dus perfect wanneer u wilt spelen met de lichtinval. Het is een revolutionair rolgordijn dat uw inkijk beperkt, maar u wel de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken.

Bij Ventana Zonwering leveren we de duo rolgordijnen van Sunway®. Deze heten de Eclips. De Eclips wordt met een strakke, mooie onderroede van massief aluminium afgewerkt. Ze worden daarnaast standaard gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. U kunt ook kiezen voor de Silversfeer montageprofiel of de cassette.

Verduisterende duo rolgordijnen

Verduisterende duo rolgordijnen hebben één baan van speciale stof die de lichtinval volledig blokkeert. Deze stof is doorgaans dikker en heeft een hogere dichtheid dan standaard rolgordijnstoffen. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor slaapkamers, mancaves of andere ruimtes waarin u volledige controle wilt over de hoeveelheid licht die binnenkomt. Daarnaast bieden verduisterende duo rolgordijnen extra privacy, doordat ze niet doorschijnen. Zo kunt u in alle rust genieten van uw privacy en de gewenste verduistering.

rolgordijnen

Voordelen

Duo rolgordijnen bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere raambekledingsopties. Ten eerste zijn ze zeer veelzijdig en bieden ze de mogelijkheid om de hoeveelheid licht en privacy in een kamer aan te passen. Ten tweede zijn ze verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, waardoor u ze kunt aanpassen aan uw interieur. Ten slotte zijn ze over het algemeen betaalbaar en gemakkelijk te installeren, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor elke woning.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige duo rolgordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)