Duo-rolgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Duo-rolgordijnen kopen

Een rolgordijn, is zoals de naam eigenlijk al aangeeft, een type gordijn dat opgerold kan worden. Bij Ventana Zonwering en Interieur kunt u rolgordijnen kopen in vele kleuren en designs. Zo vindt u altijd iets wat bij uw interieur past! Doordat u zelf kan bepalen hoe ver u het gordijn omhoog of omlaag rolt, is dit type gordijn ideaal om de lichtval in uw woning te reguleren. Daarnaast zijn ze dankzij hun verduisterende kwaliteiten uitermate geschikt voor in de slaapkamer, maar mistaan ook zeker niet in andere kamers. Ook zijn rolgordijnen eenvoudig te monteren en toepasbaar in Velux®-dakramen. Onze rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met sierkap en schulprand!

Duo-rolgordijnen van Sunway®

Een duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof waarbij dichte en transparante banen voor elkaar langs bewegen. Het is hierdoor mogelijk om het gordijn afwisselend verduisterend of juist lichtdoorlatend te maken. Deze vorm van binnenzonwering is dus perfect wanneer u wilt spelen met de lichtinval. Het is een revolutionair rolgordijn dat uw inkijk beperkt, maar u wel de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken.

Bij Ventana Zonwering leveren we de duo-rolgordijnen van Sunway®. Deze heten de Eclips. De Eclips wordt met een strakke, mooie onderroede van massief aluminium afgewerkt. Ze worden daarnaast standaard gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. U kunt ook kiezen voor de Silversfeer montageprofiel of de cassette.