Uitvalscherm

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Uitvalscherm

Wilt u graag een uitvalscherm? Bij Ventana Zonwering vindt u de perfecte uitvalschermen voor bijvoorbeeld op het terras, in uw tuin of bedrijfspand! Naast dat Ventana uitvalschermen aanbiedt, hebben wij ook nog diverse andere buitenzonwering in ons assortiment. Kies bijvoorbeeld voor onze horren! Ideaal om de insecten buiten de deur te houden. Verder hebben we ook verschillende varianten van binnenzonwering, zoals rolgordijnen, jaloezieën of Duette Shades. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren.

Over onze uitvalschermen

De stijlvolle uitvalschermen van Ventana zijn een mooie combinatie van toepasbaarheid met een modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Dankzij de intelligente en zelfcorrigerende motor is nastellen overbodig. Deze type zonwering is vaak te vinden bij standaard ramen op de begane grond en valt schuin naar voren.

Alle uitvalschermen van Ventana worden geleverd met speciale zon- wind en regensensoren. Hierdoor vindt de bediening automatisch plaats (ook als u niet aanwezig bent)! Wanneer de zon er is, gaat uw zonnescherm uit en bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het uitvalscherm automatisch. Wanneer u graag laaghangende zon wilt tegenhouden kunt u kiezen voor een langer doek.

Keuze uit 1001 doeken

Er is een ruime keuze aan doeken voor uw uitvalscherm. Kiest u bijvoorbeeld voor één kleur, meerdere kleuren, een streepmotief of juist een apart dessin? De uitvoering van het doek bepaalt de uitstraling van uw uitvalscherm. Wij raden aan om vooraf informatie te winnen over de doek eigenschappen en de verschillende dessins. In het stalenboek vindt u gegarandeerd het zonweringsdoek dat bij u past.

uitvalscherm winkel

Reparaties

Niet alleen kunt u bij Ventana Zonwering terecht voor de mooiste binnen- en buitenzonweringen, maar helpen wij u ook graag met diverse reparaties. Moet uw uitvalscherm gerepareerd worden, omdat de automatische bediening het niet meer doet of heeft u een ander probleem? Wij komen dan graag bij u langs om dit op te lossen. Wilt u iemand spreken die u hierbij kan helpen? Bel dan naar 030 600 65 60. Wij herstellen uw zonwering in zowel omgeving IJsselstein als Utrecht. 

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)