Paneelgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Paneelgordijnen kopen

Sfeer in huis halen? Paneelgordijnen zijn een populaire vorm van raamdecoratie die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol ogen. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen en schuifpuien en bieden privacy en lichtregulering. Met de gordijnen van Ventana krijgt u dit gegarandeerd! Gordijnen is een vorm van binnenzonwering en heeft diverse varianten. U heeft bijvoorbeeld lichtdoorlatende of juist verduisterende gordijnen. Daarnaast zijn gordijnen mooi als raamdecoratie en wordt uw raam aangekleed. Ventana’s assortiment heeft verschillende gordijnen, zoals plissé gordijnen, paneel- of vouwgordijnen. Wilt u liever kiezen voor buitenzonwering? Bekijk deze dan hier voor meer informatie. Gordijnen kopen doet u bij Ventana Zonwering!

Voordelen van paneelgordijnen

Niet alleen zijn paneelgordijnen ideaal als raambekleding, maar ook voor het opdelen van een kamer, een room-divider. De strakke panelen hangen in een rail waardoor ze toepasbaar zijn voor brede ramen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van hoeveelheid stoffen, zoals hard en zacht, vele kleuren, strakke designs en ook in klassieke patronen.

Lichtdoorlatendheid

Een belangrijk aspect bij het kopen van paneelgordijnen is de lichtdoorlatendheid. Er zijn paneelgordijnen verkrijgbaar in verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid. Sommige paneelgordijnen zijn volledig verduisterend, terwijl andere paneelgordijnen slechts een deel van het licht tegenhouden. Het is daarom belangrijk om te bedenken in welke mate u privacy en lichtregulering wilt hebben. Bij volledig verduisterende paneelgordijnen is het wel goed om te bedenken dat deze ook minder daglicht binnenlaten, waardoor het interieur donkerder kan ogen.

Montage

Een belangrijk aspect bij het kopen van paneelgordijnen is de montage. Bij Ventana beschikken wij over een team met ervaren monteurs die uw paneelgordijnen op de juiste manier kunnen installeren.

Bediening

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals handmatige bediening en elektrische bediening. Handmatige bediening is de meest voorkomende vorm van bediening en is voordeliger in prijs. Elektrische bediening biedt echter meer comfort en gemak. U kunt de paneelgordijnen dan bedienen met een afstandsbediening of met een app op je smartphone of tablet en koppelen aan uw smart home systeem.

Kleur en design

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Het is daarom belangrijk om te kijken welke kleur en design het beste bij uw interieur past. Kies een kleur die past bij de kleuren van je muren, vloeren en meubels. Kijk daarnaast naar het design van de paneelgordijnen. Gaat u voor een strakke, moderne uitstraling of juist voor een meer klassieke uitstraling met bijvoorbeeld een print?

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige paneelgordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)