Paneelgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Paneelgordijnen bij Ventana Zonwering

Sfeer in huis halen? Paneelgordijnen zijn een populaire vorm van raamdecoratie die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol ogen. Paneelgordijnen zijn ideaal voor grote ramen en schuifpuien en bieden privacy en lichtregulering. Met de gordijnen van Ventana krijgt u dit gegarandeerd! Gordijnen is een vorm van binnenzonwering en heeft diverse varianten. U heeft bijvoorbeeld lichtdoorlatende of juist verduisterende gordijnen. Daarnaast zijn gordijnen mooi als raamdecoratie en wordt uw raam aangekleed.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren binnenzonwering namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
paneelgordijnen bij Ventana ijsselstein
paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen bij Ventana Zonwering

Paneelgordijnen van Ventana brengen sfeer en functionaliteit in uw huis. Ideaal voor grote ramen en schuifpuien, bieden ze privacy en lichtregulering. Onze gordijnen zijn geschikt voor diverse raamtypes en worden altijd op maat geleverd. Kies uit lichtdoorlatende of verduisterende varianten voor de perfecte raamdecoratie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

shutters antraciet

Shutters

Verstelbare horizontale lamellen voor elke interieurstijl.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Voordelen van paneelgordijnen

Niet alleen zijn paneelgordijnen ideaal als raambekleding, maar ook voor het opdelen van een kamer, een room-divider. De strakke panelen hangen in een rail waardoor ze toepasbaar zijn voor brede ramen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van hoeveelheid stoffen, zoals hard en zacht, vele kleuren, strakke designs en ook in klassieke patronen.

Lichtdoorlatendheid

Een belangrijk aspect bij het kopen van paneelgordijnen is de lichtdoorlatendheid. Er zijn paneelgordijnen verkrijgbaar in verschillende gradaties van lichtdoorlatendheid. Sommige paneelgordijnen zijn volledig verduisterend, terwijl andere paneelgordijnen slechts een deel van het licht tegenhouden. Het is daarom belangrijk om te bedenken in welke mate u privacy en lichtregulering wilt hebben. Bij volledig verduisterende paneelgordijnen is het wel goed om te bedenken dat deze ook minder daglicht binnenlaten, waardoor het interieur donkerder kan ogen.

Bediening

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals handmatige bediening en elektrische bediening. Handmatige bediening is de meest voorkomende vorm van bediening en is voordeliger in prijs. Elektrische bediening biedt echter meer comfort en gemak. U kunt de paneelgordijnen dan bedienen met een afstandsbediening of met een app op je smartphone of tablet en koppelen aan uw smart home systeem.

Kleur en design

Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Het is daarom belangrijk om te kijken welke kleur en design het beste bij uw interieur past. Kies een kleur die past bij de kleuren van je muren, vloeren en meubels. Kijk daarnaast naar het design van de paneelgordijnen. Gaat u voor een strakke, moderne uitstraling of juist voor een meer klassieke uitstraling met bijvoorbeeld een print?

Paneelgordijnen reparatie

Zijn uw paneelgordijnen defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.