Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Paneelgordijnen

Op zoek naar paneelgordijnen? Bij Ventana Zonwering & Interieur haalt u de juiste sfeer in huis! Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en is een vorm van binnenzonwering. Kies bijvoorbeeld voor verduisterende gordijnen, zodat het helemaal donker is of ga voor lichtdoorlatende gordijnen. Bovendien dienen gordijnen als een mooi raamdecoratie. Binnen Ventana bieden wij prachtige paneelgordijnen aan. Daarnaast kunt u ook terecht bij ons voor plissé- of vouwgordijnen. Wij hebben ook een ruim assortiment aan buitenzonwering. Neem een kijkje en laat u inspireren!

Over paneelgordijnen

Naast dat de paneelgordijnen ideaal zijn als raambekleding, zijn deze ook zeer geschikt voor het opdelen van een kamer. We noemen dit ook wel een zogenaamde room-divider. De paneelgordijnen zijn strakke panelen in een rail waardoor ze toepasbaar zijn voor brede ramen. U kunt bij Ventana de paneelgordijnen verkrijgen in enorm veel stoffen, zoals hard of zacht. Daarnaast zijn er ook prachtige kleuren, strakke designs, maar ook klassieke patronen. Voor ieder wat wils!

paneelgordijnen

Andere soorten gordijnen bij Ventana Zonwering

Naast het ruime assortiment van paneelgordijnen, biedt Ventana Zonwering nog veel meer. Zo hebben wij onder andere een groot aanbod van plissé gordijnen. Deze staan ook wel bekend als dulpigordijnen. De gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen zowel vrij hangend als ingespannen opgehangen worden. Verder bieden wij ook diverse vouwgordijnen. Deze kunt u wellicht ook wel als Roman Shades. Erg elegant en het is een klassieker onder de binnenzonwering.

Reparaties 

Moet uw zonwering gerepareerd worden? Voor deze service kunt u terecht bij Ventana Zonwering & Interieur. Het is erg vervelend als uw zonwering niet optimaal werkt. Wij komen dan ook graag bij u langs om deze te repareren. Door te bellen naar 030 600 65 60 kunnen wij u het snelst helpen. Samen plannen we een geschikte tijd in, zodat onze professionals langs kunnen komen en de reparatie kunnen starten. Wij staan voor u klaar om uw zonwering te herstellen in zowel IJsselstein en omgeving als Utrecht en omgeving. 

Gordijnen

Contact

Bij Ventana Zonwering & Interieur staan we voor u klaar voor een passend advies. Voor zowel montages en reparaties als het aanschaffen van nieuwe zonwering. Ons team begeleidt u door het gehele proces tot aan de montage van zonwering. Onze diensten bieden wij niet alleen aan voor particulieren, maar zijn ook toegankelijk voor de zakelijke markt.  Wilt u graag paneelgordijnen aanschaffen en heeft u hier vragen of meer informatie over nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 030 600 65 60. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, zodat u inspiratie op kan doen.