Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering in Vianen

De mooiste zonwering koopt u als particulier in Vianen uiteraard bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij bieden u een ruim assortiment binnenzonwering en buitenzonwering in diverse prijsklassen. Wanneer u zonwering koopt bij Ventana Zonwering & Interieur, dan kunt u rekenen op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Op de website en in de showroom van Ventana Zonwering & Interieur kunt u een indruk krijgen van de diverse mogelijkheden.

 

Ventana Zonwering & Interieur, Uw specialist in zonwering

De medewerkers van Ventana Zonwering & Interieur hebben een jarenlange ervaring in de verkoop en deskundige montage van de diverse soorten zonwering. U kunt bij ons terecht voor o.a. shutters, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, Duo-rolgordijnen, Prestige rolgordijnen, paneelgordijnen, Washi paneel of rolgordijnen en vouwgordijnen. Tevens hebben wij een aantrekkelijk geprijsde insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en Plissé hordeuren.

Op gebied van functionele zonwering voor buiten, wij bieden u gegarandeerd wat u nodige heeft. Uitvalschermen, knikarmschermen, screens, Rits screens (of Zip screens), Veranda daken glas of Polycarbonaat, serre-zonwering, vrijstaande zonwering, rolluiken en markiezen. Handmatig te bedienen of met een kwaliteits motor van Somfy.

 

Contact

Als uw oude zonwering gerepareerd moet worden of u nieuwe zonwering nodig heeft, dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur altijd aan het juiste adres. Niet alleen voor de particulier maar ook zakelijk of voor de Vereniging van Eigenaren ( VvE ).  Wij bieden u een uitgebreide collectie binnenzonwering en buitenzonwering aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op als u nog vragen heeft over de zonwering van uw keuze.

Bel dan naar 030 – 600 65 60 of mail naar info@ventanazonwering.nl.

 

Wij zijn u graag van dienst.