Zonwering Gouda

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Gouda

Wilt u uw woning voorzien van zonwering in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld nieuwe gordijnen nodig heeft of als uw zonnescherm gerepareerd moet worden. Benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Bekijk dan ons ruime aanbod aan binnen- en buitenzonwering of kom eens langs in onze showroom.

Ventana, uw specialist in zonwering

Wilt u nieuwe shutters, jaloezieën of gordijnen, wij verkopen het allemaal! Onze experts beschikken over jarenlange werkervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het monteren en repareren van uw zonwering. Naast een groot assortiment buitenzonwering, zoals screens, rolluiken of vrijstaande zonwering verkopen we ook binnenzonwering, zoals rolhorren, plissé hordeuren  of vaste horren. Wilt u inspiratie op doen voor uw woning? Kom eens langs in ons ruime showroom voor passend advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Reparaties

Wilt u uw zonwering in Gouda laten repareren? Bij Ventana staan wij voor u klaar wanneer uw zonwering niet optimaal werkt. Wij begrijpen dat het vervelend is als uw zonwering niet meer werkt. Zowel in Gouda als in omgeving komen wij graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 030 – 600 65 60.