Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering Gouda 

Wilt u uw woning voorzien van zonwering in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld nieuwe gordijnen nodig heeft of als uw zonnescherm gerepareerd moet worden. Benieuwd wat wij allemaal aanbieden? Bekijk dan ons ruime aanbod aan binnen- en buitenzonwering of kom eens langs in onze showroom.

 

Ventana, uw specialist in zonwering in Gouda en omstreken

Wilt u nieuwe shutters, jaloezieën of gordijnen, wij verkopen het allemaal! Onze experts beschikken over jarenlange werkervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het monteren en repareren van uw zonwering. Naast een groot assortiment buitenzonwering, zoals screens, rolluiken of vrijstaande zonwering verkopen we ook binnenzonwering, zoals rolhorren, plissé hordeuren  of vaste horren. Wilt u inspiratie op doen voor uw woning? Kom eens langs in ons ruime showroom voor passend advies. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! 

 

Reparaties 

Wilt u uw zonwering in Gouda laten repareren? Bij Ventana staan wij voor u klaar wanneer uw zonwering niet optimaal werkt. Wij begrijpen dat het vervelend is als uw zonwering niet meer werkt. Zowel in Gouda als in omgeving komen wij graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact

Of uw zonwering in Gouda nu toe is aan een reparatie of u op zoek bent naar nieuwe zonwering, het team van Ventana Zonwering & Interieur staat voor u klaar. Niet alleen voor de particulier maar ook zakelijk of voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Bij ons vindt u een uitgebreide collectie binnen- en buitenzonwering tegen diverse prijzen. Bent u op zoek naar een specifieke kleur of dessin? Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 – 600 65 60 of mail naar info@ventanazonwering.nl