Gordijnen Nieuwegein

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Gordijnen Nieuwegein

Bent u op zoek naar gordijnen in de regio Nieuwegein? Dan kunt u terecht bij Ventana Zonwering & Interieur! Met de gordijnen van Ventana haalt u de sfeer in huis. Gordijnen is een vorm van binnenzonwering en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen verduisterende of juist lichtdoorlatende gordijnen. Bovendien zijn ze erg mooi als raamdecoratie. Het assortiment van Ventana bestaat uit diverse gordijnen, zoals plissé gordijnen, paneel- of vouwgordijnen. Bent u ook op zoek naar buitenzonwering? Bekijk deze hier voor meer informatie. Gordijnen kopen in Nieuwegein doet u bij Ventana Zonwering!

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen, ook wel bekend als dulpigordijnen, zijn dé oplossing voor elke raam situatie. Dit hebben ze te danken aan hun veelzijdigheid. Wij bieden u een ruim aanbod aan diverse plissé gordijnen. De gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen zowel vrij hangend als ingespannen opgehangen worden. De plissé gordijnen bestaan uit verschillende stoffen, die allen een speciale behandeling hebben ondergaan. Zo zijn er bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze zorgen voor een optimale warmte- en lichtregeling. Wilt u rust en een optimaal woongenot? Kies dan voor plissé gordijnen.

Het kleurenpallet is ontzettend groot en bestaat uit meerdere uni-stoffen in prachtige kleuren. Er zijn daarnaast mooie dessins leverbaar. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit dichte, verduisterende, transparante en half-transparante stoffen.

De assortimenten van SUNWAY®, Verosol en ons voordelige Ventana huismerk bestaan uit een zeer divers aanbod aan stoffen.

Plissé gordijnen kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd. De Top-Down uitvoering is hier één van. Dit model is te bedienen van boven naar benden en andersom. Daardoor is deze erg praktisch. Bovendien biedt het u ook meer privacy en een optimale lichtinval.

zonwering

Paneelgordijnen

Naast dat paneelgordijnen een ideale vorm van raambekleding zijn, kunt u ze ook inzetten voor het opdelen van een kamer. Ook zijn paneelgordijnen toepasbaar voor brede ramen, doordat de strakke panelen in een rail hangen. Ze zijn leverbaar in vele soorten stoffen. U kunt hierbij denken aan harde en zachte stoffen, vele kleuren, klassieke patronen en strakke designs.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kent u misschien ook wel als Roman Shades. Het is altijd een elegante oplossing en u kunt ze overal toepassen. Vouwgordijnen zijn een klassieker onder de binnenzonwering. Ze zijn niet alleen eenvoudig en esthetiek, maar ook nog eens kwalitatief en uiterst duurzaam!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)