Screens kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Buitenzonwering Screens

Screens zijn een populaire vorm van zonwering. Ze bieden bescherming tegen de zon en houden tegelijkertijd het zicht naar buiten intact. De screens van Ventana zijn geschikt voor woningen en kantoren. Onze collectie is van hoogwaardig kwaliteit, windvast en heeft een efficiënte vorm van vlakhangende zonwering. Daarnaast zijn de screens erg praktisch, stijlvol, maar toch ook modern. Het doek is door middel van een speciaal ritssysteem bevestigd in de geleider waardoor het screendoek altijd mooi strak zit. Naast dat screens de zonwering tegenhouden, zorgt het er ook voor dat het tijdens de zomerdagen koel is én bieden ze privacy.

Welke kleur cassette past bij u?

De cassette en de kleur daarvan bepaalt grotendeels de uitstraling van uw screen. U kunt zelf kiezen voor een screen met uw favoriete kleur die bij u past en bij de gevel waaraan de screen gemonteerd wordt. Wij bieden de screens binnen de buitenzonwering collectie van Ventana aan in diverse uitvoeringen.

Montage

Een belangrijk aspect bij het kopen van screens is de montage. Bij Ventana beschikken wij over een team met ervaren monteurs die uw screens op de juiste manier kunnen installeren.

Bediening

Er zijn verschillende manieren om screens te bedienen. Zo kunt u kiezen voor handmatige bediening met een band of een slinger, maar er zijn ook screens verkrijgbaar met elektrische bediening. Elektrische bediening biedt meer gemak en comfort, maar is wel duurder in aanschaf. Daarnaast heeft u ook nog de keuze tussen een schakelaar of afstandsbediening. Het is aan te raden om te kiezen voor een afstandsbediening, omdat u dan vanaf afstand de screens kunt bedienen en niet bij de schakelaar in de buurt hoeft te zijn.

screens kopen ventana

Kleur en design

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Het is aan te raden om te kiezen voor een kleur die goed bij de gevel van uw huis past. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een design met een patroon of structuur. Hierbij geldt wel dat het design niet te overheersend moet zijn, omdat dit af kan leiden van de rest van de gevel.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige screens, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een greep uit onze projecten

screens ventana

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)