Screens

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Screens van Ventana Zonwering

Wilt u profiteren van de voordelen van een zonwering screen? Zoals het warmhouden van uw woning en de inkijk naar binnen verminderen? Dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Ventana Zonwering helpt u bij het maken van een juiste, duurzame keuze met buitenzonwering screens van hoge kwaliteit. Bij de aankoop van nieuwe screen verzorgen wij de levering en installatie als u dat wilt. We nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom voor uitgebreid advies voor uw zonwering. Een afspraak maken is niet nodig.

  • Deskundig advies voor screens
  • Zonwering voor bedrijven en particulieren
  • Ervaren installateurs
  • Grote showroom in IJsselstein
Bezoek onze showroom

Kleur en design

De cassette en de kleur daarvan bepaalt grotendeels de uitstraling van uw buitenzonwering screen. U kunt zelf kiezen voor een screen met uw favoriete kleur die bij u past en bij de gevel waaraan de screen gemonteerd wordt. Wij bieden de screens binnen de buitenzonwering collectie van Ventana aan in diverse uitvoeringen. Buitenzonwering screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Het is aan te raden om te kiezen voor een kleur die goed bij de gevel van uw huis past. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een design met een patroon of structuur. Hierbij geldt wel dat het design niet te overheersend moet zijn, omdat dit af kan leiden van de rest van de gevel.

Screens van Ventana Zonwering

Wilt u profiteren van de voordelen van een zonwering screen? Zoals het warmhouden van uw woning en de inkijk naar binnen verminderen? Dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. We nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom voor uitgebreid advies voor uw zonwering. Een afspraak maken is niet nodig.

  • Deskundig advies voor screens
  • Zonwering voor bedrijven en particulieren
  • Ervaren installateurs
  • Grote showroom in IJsselstein
Bezoek onze showroom

Ontdek screens in onze showroom

Bij Ventana Zonwering & Interieur bieden wij een breed aanbod aan binnen- en buitenzonwering, waaronder een mooie selectie aan buiten screens. We verwelkomen u graag in onze showroom om uitgebreid te kijken naar onze verschillende zonwering oplossingen. Hier kunt u rondkijken ter inspiratie, een offerte laten opmaken en vragen om advies. De showroom van Ventana is gevestigd in IJsselstein, in de buurt van Vianen, Nieuwegein en Utrecht. Hier staan wij voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw situatie. Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met één van onze experts.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Ontdek screens in onze showroom

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Overige buitenzonwering

Ventana biedt een breed scala aan buitenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Screens geïnstaleerd bij een klant

Montage van een buitenscreen

Een belangrijk aspect bij het kopen van screens is de montage. Bij Ventana beschikken wij over een team met ervaren monteurs die uw screens op de juiste manier kunnen installeren.

Bediening

Er zijn verschillende manieren om screens te bedienen. Zo kunt u kiezen voor handmatige bediening met een band of een slinger, maar er zijn ook screens verkrijgbaar met elektrische bediening. Elektrische bediening biedt meer gemak en comfort, maar is wel duurder in aanschaf. Daarnaast heeft u ook nog de keuze tussen een schakelaar of afstandsbediening. Het is aan te raden om te kiezen voor een afstandsbediening, omdat u dan vanaf afstand de screens kunt bedienen en niet bij de schakelaar in de buurt hoeft te zijn.

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)