Shutters

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Shutters bij Ventana Zonwering

Bent u op zoek naar een vorm van zonwerende raamdecoratie? Shutters zijn een stijlvolle vorm van raamdecoratie en passen in veel interieurstijlen. Ze bestaan uit verstelbare horizontale lamellen. Deze lamellen kunt u tuimelen en hierdoor kunt u de hoeveelheid licht naar uw eigen wens aanpassen. Shutters bieden de juiste mate van privacy, een uitstekende lichtregulering en zijn een goede vorm van zonwering.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren shutters namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

 • Snelle levering en installatie
 • Reparatie en montagedienst
 • 1000m2 showroom in IJsselstein
 • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
shutters ventana zonwering
shutters kopen

Shutters bij Ventana Zonwering

Bent u op zoek naar stijlvolle zonwering voor uw ramen? Shutters zijn verstelbare lamellen die zorgen voor privacy, lichtregulering en effectieve zonwering. Of u nu kleine, hoge, brede, draai-kiep of speciaal gevormde ramen heeft, wij bieden altijd een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 • Snelle levering en installatie
 • Reparatie en montagedienst
 • 1000m2 showroom in IJsselstein
 • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer
plisse gordijnen gemonteerd door ventana

Plissé gordijnen

Optimale licht-en warmteregeling. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Maatwerk shutters

Met behulp van maatwerk zorgen wij ervoor dat de shutters altijd perfect aansluiten op uw ramen. Hierdoor zijn shutters in elke ruimte te plaatsen. Bovendien zijn shutters spatwaterproof waardoor ze ook heel geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

De voordelen van shutters

Shutters hebben veel voordelen. Wij zetten de voornaamste voordelen voor u op een rijtje:

 • Zowel in als op het kozijn worden geplaatst;
 • Geschikt voor elk type raam;
 • Gemakkelijk schoon te maken;
 • Zijn verduisterend;
 • Bieden privacy.
shutters antraciet

Onze werkwijze

In onze showroom vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen voorzien wij u daarna van een persoonlijk advies. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, komen wij bij u langs om alles op en in te meten. Zo zorgen wij ervoor dat de shutters perfect op de ramen aansluiten. Zodra de shutters klaar zijn, komt ons eigen montageteam ze op een afgesproken moment bij u plaatsen.

Shutters reparatie

Zijn uw shutters defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.