Shutters

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Shutters kopen

Bent u op zoek naar een vorm van zonwerende raamdecoratie? Shutters zijn een stijlvolle vorm van raamdecoratie en passen in veel interieurstijlen. Ze bestaan uit verstelbare horizontale lamellen. Deze lamellen kunt u tuimelen en hierdoor kunt u de hoeveelheid licht naar uw eigen wens aanpassen. Shutters bieden de juiste mate van privacy, een uitstekende lichtregulering en zijn een goede vorm van zonwering.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren shutters namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via 030-600 65 60 of info@ventana.nl.

Maatwerk shutters

Met behulp van maatwerk zorgen wij ervoor dat de shutters altijd perfect aansluiten op uw ramen. Hierdoor zijn shutters in elke ruimte te plaatsen. Bovendien zijn shutters spatwaterproof waardoor ze ook heel geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer.

De voordelen van shutters

Shutters hebben veel voordelen. Wij zetten de voornaamste voordelen voor u op een rijtje:

  • Zowel in als op het kozijn worden geplaatst;
  • Geschikt voor elk type raam;
  • Gemakkelijk schoon te maken;
  • Zijn verduisterend;
  • Bieden privacy.

Onze werkwijze

In onze showroom vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen voorzien wij u daarna van een persoonlijk advies. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, komen wij bij u langs om alles op en in te meten. Zo zorgen wij ervoor dat de shutters perfect op de ramen aansluiten. Zodra de shutters klaar zijn, komt ons eigen montageteam ze op een afgesproken moment bij u plaatsen.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in shutters van Ventana of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom gerust langs in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht en laat u inspireren! Wij zijn bereikbaar via 030-600 65 60 en info@ventana.nl. Wij voorzien u graag van een persoonlijk advies!

Een greep uit onze projecten

shutters wit
shutters antraciet
shutters glas

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)