Raam plissé

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een plissé voor uw raam

Bent u op zoek naar een hor voor uw raam? Dan zit u bij Ventana Zonwering goed! Wij bieden verschillende soorten horren aan. Denk hierbij aan inzethorren en rolhorren, maar ook hordeuren. Deze horren zijn weer bestendig en vrijwel onderhoudsvrij. Het horgaas is daarnaast gemakkelijk af te nemen met een vochtig doekje wanneer de hor vies is geworden. Als u op zoek bent naar een hor voor een raam dat naar binnen draait, dan biedt een inzethor oplossing. U kunt het raam dan gewoon naar binnen opendraaien terwijl de hor blijft zitten. Als de warme maanden dan voorbij zijn, kunt u de hor uitnemen en opbergen tot het voorjaar weer begint. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een rolhor. Deze hor kan gemakkelijk het hele jaar buiten hangen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze binnen te monteren. Bovendien kunnen zowel rolhorren als inzethorren zonder schroeven of boren geplaatst worden. De precieze montage hangt af van het wel of niet aanwezig zijn van een vensterbank, of dat het raam naar binnen draait en of er sprake is van een draai-kiepraam.

Het plaatsen van een hor

Een hor is op vrijwel elk raam te plaatsen, ook als uw raam een afwijkende maat heeft. In de zomer biedt een hor oplossing tegen insecten en ongedierte van buitenaf, terwijl er frisse lucht de ruimte in kan komen. Naast onze reguliere horren bieden wij ook horren die fijnstof tegen kunnen houden. Vooral voor mensen die last hebben van hooikoorts, biedt dit uitkomst.

raam plisse kopen

Contact

Heeft u interesse in een hor van Ventana voor uw raam? Wij voorzien u graag van een passend advies in onze ruime showroom. Wij zijn gevestigd in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030 – 600 65 60. Waar kunnen wij u mee helpen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)