Rolhorren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De rolhorren van Ventana

Bij Ventana Zonwering verkopen wij diverse soorten en maten inzethorren, rolhorren en hordeuren. Als u wilt gaan voor gemak, dan raden wij u een rolhor aan. U kunt en rolhor in tegenstelling tot bij voorbeeld een inzet hor, namelijk het hele jaar rond laten hangen. Bovendien kunt u een rolhor zowel binnen als buiten monteren, net wat het beste past bij uw raam of deur, of bij uw voorkeur. De montage van een rolhor is zonder schroeven of boren en is snel uit te voeren. Hoe uw roldeur precies wordt gemonteerd is afhankelijk van uw type raam. U kunt hierbij denken aan diverse eigenschappen zoals een draai-kiepraam, een naar buiten draaiend raam of het wel of niet aanwezig zijn van een vensterbank.

Het plaatsen van een rolhor

Op vrijwel ieder raam kan een rolhor geplaatst worden. Ook wanneer uw raam een afwijkende maat heeft. Een rolhor is perfect voor in de zomer. De frisse zomerlucht kan lekker naar binnen stromen, terwijl alle insecten buiten worden gehouden. Naast vliegen en muggen, zorgt u er met een hor ook voor dat ongedierte uw woning niet kan betreden. Wij bieden ook horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld hooikoorts heeft.

Contact

Heeft u interesse in een rolhor van Ventana Zonwering? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij zijn bereikbaar op 030 – 600 65 60.