Rolhorren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De rolhorren van Ventana

Rolhorren zijn de perfecte oplossing voor het buiten houden van insecten, terwijl u toch kunt genieten van frisse lucht. Het zijn handige en efficiënte horren die speciaal zijn ontworpen om insecten buiten de deur te houden. Een van de grootste voordelen van rolhorren is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. In tegenstelling tot andere soorten horren hoeft u rolhorren niet uit het raam of de deur te halen wanneer u ze niet nodig hebt. Ze zijn namelijk eenvoudig op te rollen en weg te werken wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor blijft er meer ruimte over en behoudt u een vrij zicht naar buiten.

Gebruiksvriendelijk

Een van de grootste voordelen van rolhorren is dat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. In tegenstelling tot andere soorten horren hoeft u rolhorren niet uit het raam of de deur te halen wanneer u ze niet nodig hebt. Ze zijn namelijk eenvoudig op te rollen en weg te werken wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor blijft er meer ruimte over en behoudt u een vrij zicht naar buiten.

Rolhor op maat

Op vrijwel ieder raam kan een rolhor geplaatst worden. Ook wanneer uw raam een afwijkende maat heeft. Een rolhor is perfect voor in de zomer. De frisse zomerlucht kan lekker naar binnen stromen, terwijl alle insecten buiten worden gehouden. Naast vliegen en muggen, zorgt u er met een hor ook voor dat ongedierte uw woning niet kan betreden. Wij bieden ook horren aan die fijnstof tegen kunnen houden. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld hooikoorts heeft.

Contact

Heeft u interesse in een rolhor van Ventana Zonwering? Wij heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij zijn bereikbaar op 030 – 600 65 60.

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)