Knikarmschermen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

knikarmschermen winkel

Knikarmschermen op maat

Knikarmschermen passen vrijwel overal, hoewel enige ruimte vereist is. Deze zonneschermen zijn beschikbaar in diverse standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden, waardoor ze vrijwel altijd passend zijn. Naast de veelzijdige maten zijn knikarmschermen verkrijgbaar in veel kleuren, waardoor er qua design en kleur voor iedere smaak wat bij zit. Ontdek alle mogelijkheden bij Ventana Zonwering & Interieur!

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
knikarmschermen winkel

Knikarmschermen op maat

Een zonnescherm met knikarm past vrijwel overal, hoewel enige ruimte vereist is. Deze zonneschermen zijn beschikbaar in diverse standaard maten en kunnen ook op maat gemaakt worden, waardoor ze vrijwel altijd passend zijn. Naast de veelzijdige maten zijn knikarmschermen verkrijgbaar in veel kleuren, waardoor er qua design en kleur voor iedere smaak wat bij zit. Ontdek alle mogelijkheden bij Ventana Zonwering & Interieur!

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte buitenzonwering

Ventana biedt een breed scala aan buitenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. Onze zonwering is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Uitgelichte buitenzonwering

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana zonwering bevindt zich in IJsselstein, dichtbij Vianen, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

Palazzo-set-500x500_0002_2729_EXT_Optie_schuifwand_vierkant_HR

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping vergroot uw woonruimte op een zeer elegante manier.

Lees meer
zonwering exclusief ventana

Exclusieve zonwering

Onze knikarmschermen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Lees meer
uitvalscherm winkel

Uitvalschermen

Binnenshuis genieten van zonnig weer met onze uitvalschermen.

Lees meer
screens ventana

Screens

Geniet van optimale zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer
rolluiken dakkapel

Rolluiken

Rolluiken zijn isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze houden daglicht tegen.

Lees meer
Buiten jaloezie gemonteerd door Ventana

Buiten jaloezie

Buiten jaloezieën zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en design

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana zonwering bevindt zich in IJsselstein, dichtbij Vianen, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering. U kunt ook gerust contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Reparaties

Is uw knikarmscherm defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving. Heeft u vragen over reparaties?

Kom in contact

Voordelen van kinkarmschermen

Het belangrijkste voordeel van knikarmschermen is natuurlijk de schaduw die ze bieden bij zonnig weer. Daarnaast zorgen ze voor een vrije doorloop zonder een belemmering. Met afmetingen van meer dan 6 meter kunnen knikarmschermen grote delen van de tuin beschermen tegen de zon. Door de bevestiging aan de muur voorkomen ze niet alleen direct zonlicht buiten, maar houden ze het binnen ook koel. Bovendien geeft de mogelijkheid tot handmatige of automatische bediening, inclusief een windsensor voor automatische inklapping bij harde wind; extra flexibiliteit en gemak.

Dé specialist op het gebied van zonwering

Wilt u uw huis voorzien van binnenzonwering? Ook op het gebied van raamdecoratie kunnen we u helpen.Bent u op zoek naar shutters, gordijnen of jaloezieën? Ook dit vindt u in ons assortiment! U kunt kiezen uit een kwaliteitsmotor van Somfy of voor een handmatige bediening. Al onze experts beschikken over jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn zij thuis in de montage of reparaties hiervan.

over ons header ventana

Deskundige begeleiding voor de perfecte oplossing

Waarom kiest u voor de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij begrijpen dat de enorme keus aan buitenzonwering overweldigend kan zijn. Stel zelf uw buitenzonwering samen of schakel de hulp  in van onze experts. Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen komen wij samen tot een prachtig product en resultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Knikarmscherm reparaties

Is uw knikarmscherm defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.