Inzet hor

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een inzet hor van Ventana

Ventana Zonwering & Interieur is dé plek waar u moet zijn als het aankomt op inzet horren. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan diverse soorten horren. Het plaatsen van een hor voor uw deur of raam zorgt ervoor dat frisse lucht de ruimte in kan, maar dat insecten buiten blijven. Vooral voor ramen die naar binnen opendraaien biedt een inzet hor uitkomst. De horren kunnen bij het opendoen van het raam namelijk gewoon blijven zitten. Bovendien zijn de horren weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden met een doekje. De horren zijn gemakkelijk uit te nemen en op te bergen.

Maatwerk horren

Als uw raam of deur niet aan standaard afmetingen voldoet, dan kunnen wij u door middel van maatwerk toch voorzien van de juiste hor. Het is immers belangrijk dat een hor goed aansluit zodat insecten niet de mogelijkheid krijgen om binnen te dringen. Bovendien hebben wij horren die fijnstof tegenhouden, dit is vooral voor mensen die hooikoorts hebben erg waardevol.

Contact

Heeft u interesse in een inzet hor van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

inzet hor ventana badkamer