Inzet hor

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een inzet hor van Ventana

Ventana Zonwering & Interieur is dé plek waar u moet zijn als het aankomt op inzet horren. Wij beschikken namelijk over een ruim assortiment aan diverse soorten horren. Het plaatsen van een hor voor uw deur of raam zorgt ervoor dat frisse lucht de ruimte in kan, maar dat insecten buiten blijven. Vooral voor ramen die naar binnen opendraaien biedt een inzet hor uitkomst. De horren kunnen bij het opendoen van het raam namelijk gewoon blijven zitten. Bovendien zijn de horren weerbestendig en gemakkelijk schoon te houden met een doekje. De horren zijn gemakkelijk uit te nemen en op te bergen.

Horren voor uw draai-kiepraam

Een groot voordeel van een inzethor is het gemak van het plaatsen ervan. U kunt zelf beslissen wanneer u de hor in uw raam wilt hebben, afhankelijk van het seizoen of uw persoonlijke voorkeur. Door de klemveren wordt de hor stevig vastgezet in uw raam, wat het schoonmaken of het tijdelijk verwijderen ervan zeer eenvoudig maakt. Inzethorren zijn de ideale oplossing voor kunststof draai-kiepramen, waarbij u geen gaten wilt boren en dus geen schade wilt veroorzaken aan het kozijn. Met inzethorren hoeft u hier geen zorgen over te maken! 

Maatwerk horren

Als uw raam of deur niet aan standaard afmetingen voldoet, dan kunnen wij u door middel van maatwerk toch voorzien van de juiste hor. Het is immers belangrijk dat een hor goed aansluit zodat insecten niet de mogelijkheid krijgen om binnen te dringen. Bovendien hebben wij horren die fijnstof tegenhouden, dit is vooral voor mensen die hooikoorts hebben erg waardevol.

inzet hor ventana badkamer

Contact

Heeft u interesse in een inzet hor van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl.

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)