Over Ventana Zonwering

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Ventana Zonwering & Interieur

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de interieur- en zonweringsbranche besloot Alex Tersteeg een eigen bedrijf te beginnen in IJsselstein. De gedachte was om net dat beetje meer te bieden. Meer service, meedenken met de wensen van de klant en een hoge mate van flexibiliteit. Op 23 maart 2011 openden de deuren van onze showroom zich en werd er gestart met twee medewerkers. Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder en is ons team flink gegroeid. We staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van zonwering en interieur!

Zonwering & Interieur

Ventana Zonwering IJsselstein Wagenpark

Of dat u nu op zoek bent naar een mooie terrasoverkapping voor in de tuin of een nieuw rolgordijn voor uw dakkapel. Bij Ventana Zonwering en Interieur bent u op de juiste plek. Wij hebben een ruim assortiment waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn en er altijd een passende oplossing is. Laat u inspireren in onze showroom!

B2B & Projecten

Fotocollage_3

Ook als bedrijf of instelling kunt u bij Ventana Zonwering & Interieur terecht. Met zowel onze buitenzonwering als raamdecoratie hebben we al menig zorginstelling, horecagelegenheid en winkel voorzien van de beste oplossing. We gaan samen met u aan de slag tot we het beste resultaat hebben bereikt voor uw project!