Buitenzonwering

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De buitenzonwering van Ventana

Bent u tijdens een warme zomer toe aan schaduw en verkoeling? Kies dan voor de buitenzonwering van Ventana! Doordat buitenzonwering wordt bevestigd aan de buitenkant van een woning, creëert u meteen een andere uitstraling. Daarnaast voorkomt buitenzonwering verkleuring van uw interieur en beschermt het tegen schadelijke UV-straling. Wij bieden u een uitgebreide collectie buitenzonwering aan in diverse prijsklassen. Hier kunt u verzekerd zijn van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Laat u inspireren in onze 1000m2 grote showroom in IJsselstein.

 • Terrasoverkapping
  U kunt het hele jaar door genieten van uw tuin met een terrasoverkapping. Daarnaast vergroot u meteen uw woonruimte op een elegante manier.
 • Exclusieve zonwering
  Het zonweringsysteem van mySun Cube kan gemonteerd worden op een gevel, schutting en zelfs vrijstaand. Met Rio Grande creëert u een echte buitenkamer, perfect om o.a. uv-straling tegen te houden.
 • Knikarmschermen
  Geniet van heerlijke koele schaduw met de knikarmschermen van Ventana. Onze knikarmschermen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. We hebben verschillende soorten knikarm-terrasscherm merken in assortiment beschikbaar welke gecombineerd kunnen worden met 101 doeken.
 • Screens
  Geniet van optimale zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal voor uw privacy. Bij Ventana wordt een screen compleet aangepast aan uw stijl en wensen.
 • Uitvalschermen
  Binnenshuis genieten van zonnig weer en automatische bediening met onze uitvalschermen.
 • Rolluiken
  Rolluiken zijn isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze houden daglicht tegen.
buitenzonwering ventana

Voordelen buitenzonwering

Waarom kiest u voor de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij begrijpen dat de enorme keus aan buitenzonwering overweldigend kan zijn. Stel zelf uw buitenzonwering samen of roep de hulp in van onze experts.  Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen komen wij samen tot een prachtig product en resultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

 • vca* gecertificeerd
 • gratis opmeten
 • eigen service- en montagedienst
 • goede prijs-kwaliteitverhouding
 • advies bij u thuis

Vraag naar de mogelijkheden voor uw buitenzonwering

Heeft u nog vragen over onze buitenzonwering? Neem gemakkelijk contact met ons op onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 030 600 65 60 of stuur ons een mail naar info@ventanazonwering.nl. Onze mensen staan altijd klaar om u te adviseren, waar en wanneer het ook nodig is!

Contact

Stel een vraag aan Ventana

Vraag of opmerking? Dan staan wij u graag te woord. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.