Buitenzonwering

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De buitenzonwering van Ventana

Bent u tijdens een warme zomer toe aan schaduw en verkoeling? Kies dan voor de buitenzonwering van Ventana! Doordat buitenzonwering wordt bevestigd aan de buitenkant van een woning, creëert u meteen een andere uitstraling. Daarnaast voorkomt buitenzonwering verkleuring van uw interieur en beschermt het tegen schadelijke UV-straling. Wij bieden u een uitgebreide collectie buitenzonwering aan in diverse prijsklassen. Hier kunt u verzekerd zijn van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Laat u inspireren in onze 1000m2 grote showroom in IJsselstein.

info@ventana.nl030 600 65 60
buitenzonwering ventana

De voordelen buitenzonwering

Waarom kiest u voor de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij begrijpen dat de enorme keus aan buitenzonwering overweldigend kan zijn. Stel zelf uw buitenzonwering samen of roep de hulp in van onze experts.  Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen komen wij samen tot een prachtig product en resultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

  • vca* gecertificeerd
  • gratis opmeten
  • eigen service- en montagedienst
  • goede prijs-kwaliteitverhouding
  • advies bij u thuis

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in IJsselstein en omgeving.  Heeft u vragen over reparaties? Neem contact met ons op via 030 600 65 60.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw buitenzonwering

Heeft u nog vragen over onze buitenzonwering? Neem gemakkelijk contact met ons op onderstaand contactformulier in te vullen of bel naar 030 600 65 60 of stuur ons een mail naar info@ventana.nl. Onze mensen staan altijd klaar om u te adviseren, waar en wanneer het ook nodig is!

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)