Buitenzonwering

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

buitenzonwering

Buitenzonwering Ventana Zonwering & Interieur

Bent u tijdens een warme zomer toe aan schaduw en verkoeling? Kies dan voor de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur! Doordat buitenzonwering wordt bevestigd aan de buitenkant van een woning, creëert u meteen een andere uitstraling. Daarnaast voorkomt buitenzonwering verkleuring van uw interieur en beschermt het tegen schadelijke UV-straling. Wij bieden u een uitgebreide collectie buitenzonwering aan in diverse prijsklassen. Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
buitenzonwering

Buitenzonwering bij Ventana Zonwering & Interieur

Wij bieden u een uitgebreide collectie buitenzonwering aan in diverse prijsklassen. Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Laat u inspireren in onze 1000m2 grote showroom in IJsselstein.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte buitenzonwering

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan buitenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Uitgelichte buitenzonwering

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van diverse soorten zonwering.

Palazzo-set-500x500_0002_2729_EXT_Optie_schuifwand_vierkant_HR

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping vergroot uw woonruimte op een zeer elegante manier.

Lees meer
knikarmschermen winkel

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Lees meer
uitvalscherm winkel

Uitvalschermen

Binnenshuis genieten van zonnig weer met onze uitvalschermen.

Lees meer
screens ventana

Screens

Geniet van optimale zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer
rolluiken dakkapel

Rolluiken

Rolluiken zijn isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze houden daglicht tegen.

Lees meer
Buiten jaloezie gemonteerd door Ventana

Buiten jaloezie

Buiten jaloezieën zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en design

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in  IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van diverse soorten zonwering. U kunt ook gerust contact met ons opnemen bij vragen.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in IJsselstein en omgeving.  Heeft u vragen over reparaties?

Kom in contact

Voordelen van buitenzonwering

Waarom de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij snappen dat u door de enorme keus aan buitenzonwering niet weet wat het beste bij u past. Daarom helpen onze experts u graag bij het maken van de beste keuze. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste afmeting aanschaft? Wij komen graag bij u langs om gratis in te meten! Wij garanderen u echt vakmanschap en leveren al onze producten en diensten de wettelijke garantie.

Dé specialist op het gebied van zonwering

Bent u op zoek naar shutters, gordijnen of jaloezieën, ook dit hebben wij allemaal! Al onze experts beschikken over jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn zij thuis in de montage of reparaties hiervan. Wilt u uw huis voorzien van buitenzonwering? Ook op het gebied van buitenzonwering kunnen we u helpen. Zo verkopen we onder andere rolluiken, screens of vrijstaande zonwering en natuurlijk nog veel meer. U kunt kiezen uit een kwaliteitsmotor van Somfy of voor een handmatige bediening.

over ons header ventana

Zonwering specialist in Utrecht

Waarom kiest u voor de buitenzonwering van Ventana Zonwering & Interieur? Wij begrijpen dat de enorme keus aan buitenzonwering overweldigend kan zijn. Stel zelf uw buitenzonwering samen of roep de hulp in van onze experts.  Door te luisteren naar uw persoonlijke wensen komen wij samen tot een prachtig product en resultaat. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana Zonwering & Interieur staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.