Rolluiken plaatsen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolluiken laten plaatsen

Wilt u rolluiken laten plaatsen in uw woning of kantoorpand? Kies dan voor de rolluiken van Ventana Zonwering & Interieur! Onze rolluiken zorgen niet alleen voor effectieve bescherming tegen inbraak, maar zorgen er ook voor dat u de temperatuur in huis goed kunt reguleren. Wij leveren rolluiken standaard met bandopwinders en kunnen ze naar uw wensen ook leveren met motor en afstandsbediening. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? In onze showroom vindt u rolluiken in allerlei maten, vormen en kleuren! Maak snel een afspraak door te bellen naar 30 – 600 65 60 of kom een keer langs!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Rolluiken zijn zeer populair. Dit komt voornamelijk door hun veelzijdige en praktische karakter. Door deze eigenschappen verhogen ze uw wooncomfort en zijn ze ideaal voor zowel woningen als bedrijfspanden. Wij hebben de voornaamste voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

Het laten plaatsen van rolluiken zorgt ervoor dat u het hele jaar door op uw energiekosten bespaart. Warme lucht blijft in de winter binnenshuis en in de zomer blijft het binnen lekker koel. Zo kunt u op een eenvoudige manier de temperatuur in uw woning reguleren.

Inbraakwerend

Ook voor de extra beveiliging van uw woning of kantoorpand lenen rolluiken zich uitstekend. Met rolluiken maakt u het eventuele inbrekers een stuk lastiger. Ze houden niet alleen ongewenst bezoek buiten de deur, maar het aanzicht van rolluiken maakt het ook een stuk onaantrekkelijker om een inbraakpoging te doen.

rolluiken laten plaatsen

Geen geluidsoverlast meer

Doordat rolluiken een geluidswerende functie hebben, zult u minder last ervaren van verkeersgeluiden van buitenaf.

Houden daglicht tegen

Slaapt u overdag omdat u nachtdiensten werkt of omdat u in het weekend lekker uit wilt slapen? Rolluiken houden daglicht buiten waardoor u er totale duisternis mee kunt creëren. Dit werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruimte showroom in IJsselstein.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)