Rolgordijnen kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolgordijnen kopen

Een rolgordijn, is zoals de naam eigenlijk al aangeeft, een type gordijn dat opgerold kan worden. Bij Ventana Zonwering en Interieur kunt u rolgordijnen kopen in vele kleuren en designs. Zo vindt u altijd iets wat bij uw interieur past! Doordat u zelf kan bepalen hoe ver u het gordijn omhoog of omlaag rolt, is dit type gordijn ideaal om de lichtval in uw woning te reguleren. Daarnaast zijn ze dankzij hun verduisterende kwaliteiten uitermate geschikt voor in de slaapkamer, maar mistaan ook zeker niet in andere kamers. Ook zijn rolgordijnen eenvoudig te monteren en toepasbaar in Velux®-dakramen. Onze rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met sierkap en schulprand!

Stijl en kleur

Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je ze kunt afstemmen op de rest van jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor witte rolgordijnen als je een lichtere uitstraling wilt, of ga voor donkerdere kleuren als je een meer dramatische look wilt. Je kunt ook kiezen voor verschillende afwerkingen en patronen om jouw rolgordijnen te personaliseren.

Lichtdoorlatend of verduisterend

Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal voor diegenen die een lichte en luchtige sfeer in huis willen creëren, terwijl ze nog steeds de nodige privacy behouden. Door het zachte licht dat door de stof valt, wordt een gezellige sfeer gecreëerd in de kamer. Dit maakt ze perfect voor woonkamers en keukens. Verduisterende rolgordijnen daarentegen zijn vooral geschikt voor slaapkamers, kinderkamers of thuiskantoren, waar een rustige en donkere omgeving nodig is.

rolgordijn ventana

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige rolgordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)