Zonwering De Bilt

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering De Bilt

Bent u op zoek naar de mooiste zonwering in De Bilt? Of wilt u uw huidige zonwering laten repareren? Bij Ventana Zonwering & Interieur vlakbij De Bilt bent u aan het juiste adres! Wij beschikken over een breed assortiment aan diverse soorten binnen– en buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Kiest u voor de zonwering van Ventana, dan bent u zeker van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een indruk krijgen van wat er allemaal mogelijk is of inspiratie opdoen voor uw eigen woning? Bekijk dan onze website of kom langs in onze showroom!

Ventana, uw specialist in zonwering

Het team van Ventana beschikt over jarenlange ervaring in de verkoop én montage van diverse typen zonwering. Wij voorzien u dan ook graag van persoonlijk advies en staan voor u klaar tot en met de montage van uw zonwering. U vindt bij ons merken zoals Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux. Daarnaast zijn we ook nog eens Luxaflex Inspiration Dealer. Of u nu op zoek bent naar shutters, jaloezieën, rolgordijnen of paneelgordijnen, er zit ongetwijfeld iets tussen wat precies bij uw wensen past. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor aantrekkelijk geprijsde insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en plissé horren. Wilt u een specifieke kleur of dessin hebben? Vraag dan onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Niet alleen op gebied van binnen zonwering, maar ook voor functionele zonwering voor buiten zit u bij Ventana goed. Wij hebben alles wat u nodig heeft, zoals uitvalschermen, screens, verandadaken en vrijstaande zonwering. U kunt ervoor kiezen om dit handmatig te bedienen of met een Somfy motor van hoogwaardige kwaliteit.

Contact
zonwering

Reparaties

Is uw zonwering in De Bilt defect door bijvoorbeeld ouderdom of slechte weersomstandigheden? Wij helpen u graag bij het repareren van uw kapotte zonwering. Wanneer u uw zonwering gebruikt voor verscheidene doeleinde, zoals voor isolatie, inbraakbeveiliging of tegen schadelijke Uv-straling of andere onvoorspelbare weersomstandigheden is het natuurlijk vervelend als uw zonwering of rolluik niet optimaal werkt. Daarom komen wij graag bij u langs om te kijken wat er moet gebeuren. Wij staan voor u klaar in de Bilt en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60