Zonwering Houten

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering in Houten

Bent u op zoek naar kwalitatieve zonwering in Houten of moet uw zonwering gerepareerd worden? De beste zonwering vindt u bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij hebben op onze website een ruim assortiment aan binnen– en buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Bij Ventana bieden wij de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld uw woning, kantoorpand of een andere ruimte? Bezoek dan onze website of kom langs in onze showroom!

Ventana, uw specialist in zonwering in Houten en omstreken

Naast de jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering van onze medewerkers, onderscheiden wij ons ook op het gebied van expertise. Wanneer u langs komt in onze showroom, dan voorzien onze professionals u van deskundig advies. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in deskundigen montage van zonwering. Kies bij Ventana voor bijvoorbeeld, shutters, jaloezieën of vouwgordijnen, wij hebben het allemaal! Niet alleen hebben wij vele soorten binnenzonwering, maar ook kunt u bij ons terecht voor aantrekkelijk geprijsde insectenwering. U kunt hierbij denken aan rolhorren, vaste horren en plissé hordeuren.

Reparaties

Is uw zonwering in Houten kapot, en moet deze gerepareerd worden? Wij kunnen u hierbij helpen! Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. Het is natuurlijk super vervelend als uw zonwering niet goed genoeg werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in Houten, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

zonwering

Bij Ventana bent u op het gebied van functionele buitenzonwering ook aan het goede adres! In ons assortiment hebben wij onder andere diverse knikarmschermen, screens, rolluiken en nog veel meer. Deze kunt u handmatig bedienen, maar u kunt ook kiezen voor een kwaliteitsmotor van Somfy.

Contact