Jaloezieën kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Jaloezieën kopen

Een mooi en strak interieur is ook het kiezen van de juiste raambekleding. Met eersteklas zonwering houdt u de warmte en zon buiten. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw privacy wordt behouden. Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u bijvoorbeeld jaloezieën kopen. Jaloezieën zijn tegenwoordig erg geliefd en geven een moderne uitstraling aan uw woning. Wij hebben diverse jaloezieën die passen bij uw interieur. U bent van harte welkom om inspiratie te komen doen in onze showroom.

Het effect van de ideale raambekleding

De perfecte raambekleding bepaald grotendeels de sfeer en de functionaliteit van een ruimte. ‘s Zomers blijft het lekker koel in huis, maar ‘s winters heeft het juist een isolerende werking. Met onze jaloezieën kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnen krijgt. Bovendien heeft raambekleding een esthetische waarde. Hierdoor kunt u zelf de ambiance bepalen voor een ruimte en de ideale sfeer creëren. U kunt diverse materialen, printen of kleuren proberen om te kijken wat het best bij uw wensen aansluit.

Jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn een perfecte keuze als sfeermaker voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten jaloezieën om zo uw ruimte warmer te maken. Jaloezieën kunnen eenvoudig zelf gemonteerd worden en zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. De jaloezieën zijn een vorm van binnenzonwering die betaalbaar is en daarom ook vaak de meest gekozen optie. Daarnaast bepaal je natuurlijk zelf in welke stand je ze zet, om het lichtinval te bepalen en daarbij uw privacy. In ons ruime assortiment hebben wij diverse soorten jaloezieën. U heeft keuze uit verschillende topmerken of u kunt kiezen voor ons eigen huismerk.

Verticale jaloezieën

De klassieker van de binnenzonwering, de verticale jaloezieën. Ze zijn nog altijd populair! De verticale jaloezieën kunnen overal toegepast worden en vormen een elegante oplossing. We hebben de jaloezieën in diverse merken, zoals Sunway®, Verosol en van ons voordelig Ventana huismerk. Ze zijn erg functioneel en decoratief. De jaloezieën bieden wij in verschillende materialen. Bijvoorbeeld pvc, textiel of aluminium. Er zijn vele soorten breedtematen en transparanties, zodat u krijgt wat u graag wilt. Wij raden de jaloezieën altijd aan voor schuifpuien of grote glaspartijen. Daar zijn ze zeer geschikt voor. Heeft u ramen met afwijkende vormen, dan zijn de verticale jaloezieën ook ideaal. U kunt dan denken aan onder andere schuine ramen, hoeslaken of erkers.

zonwering in Nieuwegein ventana

Horizontale jaloezieën

Onze horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar van het merk SUNWAY® en uiteraard ons eigen Ventana huismerk. De jaloezieën zijn beschikbaar in vijf breedtematen, 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en de 70 mm. De 50 en 70 mm jaloezieën kunnen gemaakt worden met een ladderband. Naast dat wij jaloezieën leveren van aluminium, hebben wij ze ook beschikbaar van hout, kunststof of leer. De hoeveelheid licht die doorgelaten wordt, kunt u zelf regelen door bijvoorbeeld een kaneelkoord, een ketting, een draaistang of een motor. Op deze manier heeft u controle over uw privacy.

Onze categorieën

Wilt u meer weten over een type raambekleding? U kunt de afzonderlijke categorieën dan bekijken voor meer informatie. Naast onze eigen huismerk Ventana, vindt u ook welbekende merken, zoals Velux, Verosol, Sunway, Heroal en Bécé. Verder hebben wij naast de jaloezieën en binnenzonwering ook een ruim assortiment zonwering voor buiten. Bij Ventana vindt u alles op het gebied van raambekleding, maar ook voor interieur!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)