Vouwgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

vouwgordijnen Ventana

Vouwgordijnen bij Ventana Zonwering

Wil je een gezellige sfeer in huis? Met de vouwgordijnen van Ventana is dat gegarandeerd! Vouwgordijnen zijn een populaire en betaalbare raamdecoratie-optie die zowel stijlvol als functioneel is. Deze vorm van binnenzonwering biedt diverse kleur- en designopties, waaronder lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen. Ze dienen niet alleen als raamdecoratie maar geven ook een mooie uitstraling aan uw ramen.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren binnenzonwering namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
vouwgordijnen kopen

Vouwgordijnen bij Ventana Zonwering

Wil je een gezellige sfeer in huis? Met de vouwgordijnen van Ventana is dat gegarandeerd! Vouwgordijnen zijn een populaire en betaalbare raamdecoratie-optie die zowel stijlvol als functioneel is. Deze vorm van binnenzonwering biedt diverse kleur- en designopties, waaronder lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen. Ze dienen niet alleen als raamdecoratie maar geven ook een mooie uitstraling aan uw ramen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
shutters antraciet

Shutters

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen staan ook wel bekend als Roman Shades. Ze kunnen overal toegepast worden en zijn altijd een elegante oplossing. De vouwgordijn is een klassieker onder de binnenzonwering! Naast dat ze eenvoudig en esthetiek zijn, zijn ze ook kwalitatief en uiterst duurzaam.

Kleuren en stijlen

Het kiezen van de juiste kleur en stijl is ook van cruciaal belang bij het kopen van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus het is belangrijk om een kleur en stijl te kiezen die past bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren. Ga voor vouwgordijnen op maat, zodat u het perfecte gordijn kunt creëren dat past bij uw persoonlijke stijl.

Bediening 

Er zijn verschillende bedieningsopties beschikbaar voor vouwgordijnen, waaronder handbediening, koordbediening en elektrische bediening. Bij hand- en koordbediening moeten de gordijnen handmatig worden geopend en gesloten, terwijl elektrische bediening het mogelijk maakt om vouwgordijnen te bedienen met een afstandsbediening. Overweeg welke bedieningsoptie het beste past bij uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

vouwgordijnen kopen
vouwgordijnen van Ventana Ijsselstein

Voering

Een ander aspect dat u moet overwegen bij het kopen van vouwgordijnen is de voering. Voering kan helpen bij het creëren van de gewenste privacy en verduistering van de kamer. Verduisterende voering kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor slaapkamers, terwijl thermische voering kan helpen bij het isoleren van de kamer en het besparen op energiekosten. Het is dus belangrijk om te overwegen welke voering optie het beste past bij uw behoeften.

Vouwgordijnen reparatie

Zijn uw vouwgordijnen defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.