Vouwgordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Vouwgordijnen kopen

Sfeer in huis halen? Met de gordijnen van Ventana krijgt u dit gegarandeerd! Vouwgordijnen zijn een populaire raamdecoratie-optie omdat ze stijlvol, functioneel en betaalbaar zijn. Vouwgordijnen is een vorm van binnenzonwering en heeft diverse varianten. U heeft bijvoorbeeld lichtdoorlatende of juist verduisterende vouwgordijnen. Daarnaast zijn vouwgordijnen mooi als raamdecoratie en wordt uw raam aangekleed. Vouwgordijnen kopen doet u bij Ventana Zonwering!

Voordelen van vouwgordijnen

Vouwgordijnen staan ook wel bekend als Roman Shades. Ze kunnen overal toegepast worden en zijn altijd een elegante oplossing. De vouwgordijn is een klassieker onder de binnenzonwering! Naast dat ze eenvoudig en esthetiek zijn, zijn ze ook kwalitatief en uiterst duurzaam.

Kleuren en stylen 

Het kiezen van de juiste kleur en stijl is ook van cruciaal belang bij het kopen van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus het is belangrijk om een kleur en stijl te kiezen die past bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren. Ga voor vouwgordijnen op maat, zodat u het perfecte gordijn kunt creëren dat past bij uw persoonlijke stijl.

Voering

Een ander aspect dat u moet overwegen bij het kopen van vouwgordijnen is de voering. Voering kan helpen bij het creëren van de gewenste privacy en verduistering van de kamer. Verduisterende voering kan bijvoorbeeld ideaal zijn voor slaapkamers, terwijl thermische voering kan helpen bij het isoleren van de kamer en het besparen op energiekosten. Het is dus belangrijk om te overwegen welke voering optie het beste past bij uw behoeften.

vouwgordijnen kopen

Bediening 

Er zijn verschillende bedieningsopties beschikbaar voor vouwgordijnen, waaronder handbediening, koordbediening en elektrische bediening. Bij hand- en koordbediening moeten de gordijnen handmatig worden geopend en gesloten, terwijl elektrische bediening het mogelijk maakt om vouwgordijnen te bedienen met een afstandsbediening. Overweeg welke bedieningsoptie het beste past bij uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige vouwgordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)