Rolluiken

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

rolluiken kopen

Rolluiken bij Ventana Zonwering

Bent u op zoek naar rolluiken? Bij Ventana Zonwering & Interieur heeft u een ruime keuze in diverse kleuren en stylen. Rolluiken beschermen uw huis niet alleen tegen geluidsoverlast, maar ook tegen warmte en kou. Het stabiele aluminium pantser zorgt daarnaast voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Onze rolluiken zijn voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. U vindt ze bij ons in diverse vormen, maten en kleuren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door  contact op te nemen. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
rolluiken kopen

Rolluiken bij Ventana Zonwering

Op zoek naar rolluiken? Bij Ventana Zonwering & Interieur vindt u diverse kleuren en stijlen. Onze rolluiken beschermen tegen geluid, warmte en kou, met een stabiel aluminium pantser voor effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Kies uit bandopwinders of ga voor gemotoriseerd met afstandsbediening. Ontdek onze variëteit in vormen, maten en kleuren. Maak eenvoudig een afspraak en laat u verrassen in onze showroom!

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte buitenzonwering

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan buitenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Uitgelichte buitenzonwering

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van diverse soorten zonwering.

Palazzo-set-500x500_0002_2729_EXT_Optie_schuifwand_vierkant_HR

Terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping vergroot uw woonruimte op een zeer elegante manier.

Lees meer
knikarmschermen winkel

Knikarmschermen

Onze knikarmschermen zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden.

Lees meer
uitvalscherm winkel

Uitvalschermen

Binnenshuis genieten van zonnig weer met onze uitvalschermen.

Lees meer
screens ventana

Screens

Geniet van optimale zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

Lees meer
zonwering exclusief ventana

Exclusieve zonwering

Rolluiken zijn isolerend, geluidswerend, inbraakwerend en ze houden daglicht tegen.

Lees meer
Buiten jaloezie gemonteerd door Ventana

Buiten jaloezie

Buiten jaloezieën zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en design

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in  IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van diverse soorten zonwering. U kunt ook gerust contact met ons opnemen bij vragen.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Zonwering & Interieur hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in IJsselstein en omgeving.  Heeft u vragen over reparaties?

Kom in contact

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische karakter zijn rolluiken een populaire vorm van binnenzonwering. Ze zorgen er bovendien voor dat uw wooncomfort wordt verhoogd door de diverse gunstige eigenschappen. Hierdoor zijn ze ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen. Wij hebben de voordelen van rolluiken voor u op een rijtje gezet:

Betere isolatie

U bespaart het gehele jaar door op uw energierekening wanneer u voor rolluiken kiest. In de zomer sluit u de warme lucht buiten en in de winter houdt u de warme lucht binnen. Op deze manier kunt u gemakkelijk de temperatuur in uw woning reguleren én geld besparen.

Inbraakwerend

Een rolluik aanschaffen als extra beveiliging is helemaal geen gek idee! Het maakt het namelijk een stuk lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

buitenzonwering

Geen geluidsoverlast meer

Met rolluiken ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals blaffende honden en auto’s die langsrijden. Dit komt doordat ze een geluidswerende functie hebben.

Rolluiken houden daglicht tegen

Werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag? Of wilt u in het weekend lekker uitslapen? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Reparaties

Heeft u kapotte zonwering en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana Zonwering & Interieur staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.