Horizontale jaloezieën

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

horizontale jaloezieen

Horizontale jaloezieën bij Ventana Zonwering

De tijdloze favoriet in binnenzonwering, horizontale jaloezieën, ze blijven populair! Geschikt voor diverse toepassingen en bieden ze een stijlvolle oplossing in merken zoals Sunway®, Verosol en ons voordelige Ventana huismerk. Ze zijn zowel functioneel als decoratief, verkrijgbaar in verschillende materialen zoals pvc, textiel of aluminium, met diverse breedtematen en transparanties om aan uw wensen te voldoen. Horizontale jaloezieën zijn bijzonder geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ze vormen ook een ideale keuze voor ramen met afwijkende vormen, zoals schuine ramen, hoeslaken of erkers.

Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren jaloezieën namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
horizontale jaloezieen

Horizontale jaloezieën bij Ventana Zonwering

Horizontale jaloezieën, de tijdloze favoriet in binnenzonwering, blijven populair! Geschikt voor diverse toepassingen en verkrijgbaar in stijlvolle merken zoals Sunway®, Verosol en ons voordelige Ventana huismerk. Zowel functioneel als decoratief, bieden ze keuze uit verschillende materialen, zoals pvc, textiel of aluminium, met diverse breedtematen en transparanties. Ideaal voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen, zoals schuine ramen, hoeslaken of erkers.. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
shutters antraciet

Shutters

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
verticale jaloezieen ventana

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
plisse gordijnen gemonteerd door ventana

Plissé gordijnen

Optimale licht-en warmteregeling. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Horizontale jaloezieën op maat

Jaloezieën vormen een ideale sfeermaker voor uw woning. Kies bijvoorbeeld voor houten jaloezieën om de ruimte een warmere uitstraling te geven. Deze zijn eenvoudig zelf te monteren en beschikbaar in diverse soorten en maten. Betaalbaar en veelgekozen als binnenzonwering, kunt u de jaloezieën naar wens instellen om lichtinval en privacy te bepalen. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse topmerken of kies voor ons eigen huismerk. Altijd op maat bij Ventana.

Het effect van perfecte raamdecoratie

De juiste raambekleding is bepalend voor de sfeer en functionaliteit van een ruimte. In de zomer houdt het de warmte buiten, terwijl het ‘s winters een isolerende werking heeft. Met onze jaloezieën regelt u zelf de lichtinval. Daarnaast voegt raambekleding esthetische waarde toe, waarmee u de ambiance van een ruimte en de gewenste sfeer kunt bepalen. Experimenteer met diverse materialen, prints en kleuren om te ontdekken wat het beste aansluit bij uw voorkeuren.

horizontale jaloezieen kopen

Jaloezieën reparatie

Zijn uw jaloezieën defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.