Plissé gordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Plissé gordijnen kopen

Plissé gordijnen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze gordijnen worden gekenmerkt door hun geplooide stof, die in een zigzagpatroon is gevouwen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, waardoor er altijd een geschikt model te vinden is voor elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse, moderne uitstraling of juist een klassiek, tijdloos ontwerp: plissé gordijnen zijn altijd een goede keuze.

Transparanties en uitvoeringen

Bij het kopen van plissé gordijnen is het belangrijk om te bepalen welke functie de gordijnen moeten hebben. Wilt u de gordijnen bijvoorbeeld gebruiken om het zonlicht te filteren, of wilt u juist complete privacy creëren? Voor het filteren van zonlicht zijn lichtdoorlatende plissé gordijnen ideaal, terwijl verduisterende plissé gordijnen juist geschikt zijn voor ruimtes waarin u volledige duisternis wilt creëren. Daarnaast zijn er ook nog plissé gordijnen met een isolerende functie, die zorgen voor extra warmte in de winter en koelte in de zomer.

Een plissé kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Eén van de praktische uitvoeringen is de Top-Down uitvoering. Dat betekent dat dit model te bedienen is van boven naar beneden en andersom. Op deze manier heeft u privacy en een optimale lichtinval.

Ruim aanbod

Plissé gordijnen worden ook wel dupligordijnen genoemd. Door hun veelzijdigheid is dit dé oplossing voor elke raam situatie. Ventana Zonwering & Interieur biedt u een ruim aanbod aan verschillende plissé gordijnen. De plissé gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen ingespannen of vrij hangend geïnstalleerd worden. Er zijn diverse soorten stoffen die allen een speciale behandeling ondergaan hebben. U heeft bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze zorgen voor de optimale licht- en warmteregeling. Bovendien zorgen plissé gordijnen voor rust en optimaal woongenot.

plisse gordijnen kopen

Kleuren en stoffen

Het kleurenpallet omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en is ontzettend groot. Daarnaast zijn er mooie dessins leverbaar. Er zijn bijvoorbeeld transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen leverbaar voor plissé gordijnen. De collectie van SUNWAY® , Verosol en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen.

Contact

Als u op zoek bent naar hoogwaardige plissé gordijnen, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)