Plissé gordijnen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

plisse gordijnen ventana

Plissé gordijnen bij Ventana Zonwering

Plissé gordijnen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze gordijnen worden gekenmerkt door hun geplooide stof, die in een zigzagpatroon is gevouwen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen, waardoor er altijd een geschikt model te vinden is voor elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse, moderne uitstraling of juist een klassiek, tijdloos ontwerp: plissé gordijnen zijn altijd een goede keuze.

Of dat u nu kleine ramen, hoge ramen, brede ramen, draai-kiep ramen of ramen in een bijzondere vorm heeft. Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren binnenzonwering namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
plisse gordijnen kopen

Plissé gordijnen bij Ventana Zonwering

Plissé gordijnen combineren stijl en functionaliteit met hun zigzagpatroon. Beschikbaar in diverse maten, kleuren en stoffen passen ze in elk interieur, of het nu eigentijds of klassiek is. Voor ramen van elk type – klein, hoog, breed, draai-kiep of speciaal gevormd – bieden wij op maat gemaakte oplossingen met onze shutters. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
verticale jaloezieen kopen

Verticale jaloezieën

Perfect voor schuifpuien, grote glaspartijen en ramen met afwijkende vormen.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Transparanties en uitvoeringen

Bij het kopen van plissé gordijnen is het belangrijk om te bepalen welke functie de gordijnen moeten hebben. Wilt u de gordijnen bijvoorbeeld gebruiken om het zonlicht te filteren, of wilt u juist complete privacy creëren? Voor het filteren van zonlicht zijn lichtdoorlatende plissé gordijnen ideaal, terwijl verduisterende plissé gordijnen juist geschikt zijn voor ruimtes waarin u volledige duisternis wilt creëren. Daarnaast zijn er ook nog plissé gordijnen met een isolerende functie, die zorgen voor extra warmte in de winter en koelte in de zomer.

Een plissé kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Eén van de praktische uitvoeringen is de Top-Down uitvoering. Dat betekent dat dit model te bedienen is van boven naar beneden en andersom. Op deze manier heeft u privacy en een optimale lichtinval.

Ruim aanbod

Plissé gordijnen worden ook wel dupligordijnen genoemd. Door hun veelzijdigheid is dit dé oplossing voor elke raam situatie. Ventana Zonwering & Interieur biedt u een ruim aanbod aan verschillende plissé gordijnen. De plissé gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen ingespannen of vrij hangend geïnstalleerd worden. Er zijn diverse soorten stoffen die allen een speciale behandeling ondergaan hebben. U heeft bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze zorgen voor de optimale licht- en warmteregeling. Bovendien zorgen plissé gordijnen voor rust en optimaal woongenot.

plisse gordijnen shades

Kleuren en stoffen

Het kleurenpallet omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en is ontzettend groot. Daarnaast zijn er mooie dessins leverbaar. Er zijn bijvoorbeeld transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen leverbaar voor plissé gordijnen. De collectie van SUNWAY® , Verosol en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen.

Plissé gordijnen reparatie

Zijn uw plissé gordijnen defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.