Horren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De horren van Ventana

Ontdek onze uitgebreide selectie horren, inclusief inzethorren, rolhorren en hordeuren, beschikbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Onze inzethorren zijn ideaal voor ramen die naar binnen opendraaien, waarbij de hor op zijn plaats blijft zitten. Ze zijn ontworpen om weerbestendig te zijn en vereisen minimaal onderhoud; het gaas kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek wanneer nodig. In de wintermaanden kunt u de inzethor gemakkelijk verwijderen en veilig opbergen tot het zomerseizoen weer aanbreekt.

Voor ultiem gemak raden we onze rolhorren aan. Deze kunnen het hele jaar door buiten worden gehangen, maar kunnen ook binnen worden gemonteerd. Net als inzethorren vereisen rolhorren geen schroeven of boren voor installatie. De montage ervan is flexibel en afhankelijk van uw raamtype en situatie, of het nu gaat om naar buiten draaiende ramen, draai-kiepramen met of zonder vensterbank. Kies voor gemak en geniet het hele jaar door van frisse lucht, zonder gedoe. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

030 600 65 60info@ventana.nl
horren van ventana
horren van ventana

De horren van Ventana

Ontdek ons assortiment horren, inclusief inzethorren en rolhorren. Onze inzethorren zijn ontworpen om perfect te passen bij ramen die naar binnen opendraaien, waardoor ze ideaal zijn voor diverse raamsituaties. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en vereisen minimaal onderhoud – het gaas kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek. Bovendien kunt u ze tijdens de wintermaanden gemakkelijk verwijderen en veilig opbergen voor het volgende seizoen. Kies voor het gemak van een rolhor, die flexibel zowel binnen als buiten kan worden gemonteerd zonder dat u hoeft te boren of schroeven.

030 600 65 60

Een hor plaatsen

Op vrijwel ieder raam of deur kan een hor geplaatst worden, ook wanneer uw deur of raam afwijkende maten heeft. Een hordeur is net als de inzethor en rolhor perfect voor in de zomer. Frisse lucht kan lekker naar binnen stromen, maar nare insecten blijven buiten. Naast kleine insecten zoals vliegen en muggen, weert u ook ongedierte die normaal door een openstaande deur de woning betreden. Daarnaast hebben we ook horren met zeer fijne mazen die stuifmeel en andere fijne deeltjes tegenhouden, ideaal voor mensen met hooikoorts.

Contact

Als u uw deur of raam wilt laten voorzien van een hoogwaardige hor, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze Showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)