Horren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

De horren van Ventana

Wij verkopen horren in alle soorten en maten zoals inzethorren, rolhorren, maar ook hordeuren. De inzethor is perfect voor ramen die naar binnen opendraaien, dit terwijl de hor gewoon blijft zitten. Daarbij zijn ze weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij. U kunt het gaas afnemen met een vochtig doekje wanneer deze vies is geworden. Tijdens de winter kunt u de inzethor uitnemen en veilig opbergen tot de zomer weer begint. Gaat u voor gemak? Kies dan voor een rolhor. Deze hor kan gemakkelijk het hele jaar buiten hangen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze binnen te monteren. Net als inzethorren plaatst u een rolhor zonder schroeven of boren. De montage van uw rolhor is afhankelijk van uw type raam en situatie: bijvoorbeeld naar buiten draaiend, draai-kiepraam met of zonder vensterbank.

info@ventana.nl030 600 65 60

Een hor plaatsen

Op vrijwel ieder raam of deur kan een hor geplaatst worden, ook wanneer uw deur of raam afwijkende maten heeft. Een hordeur is net als de inzethor en rolhor perfect voor in de zomer. Frisse lucht kan lekker naar binnen stromen, maar nare insecten blijven buiten. Naast kleine insecten zoals vliegen en muggen, weert u ook ongedierte die normaal door een openstaande deur de woning betreden. Daarnaast hebben we ook horren met zeer fijne mazen die stuifmeel en andere fijne deeltjes tegenhouden, ideaal voor mensen met hooikoorts.

horren van ventana

Contact

Als u uw deur of raam wilt laten voorzien van een hoogwaardige hor, dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom in onze Showroom voor een persoonlijk advies. U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventana.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)