Verticale jaloezieën

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

verticale jaloezieen

Verticale jaloezieën bij Ventana Zonwering

De klassieker van de binnenzonwering, de verticale jaloezieën. Ze zijn nog altijd populair! De verticale jaloezieën kunnen overal toegepast worden en vormen een elegante oplossing. We hebben de jaloezieën in diverse merken, zoals Sunway®, Verosol en van ons voordelige Ventana huismerk.

Ze zijn erg functioneel en decoratief. De jaloezieën bieden wij in verschillende materialen. Bijvoorbeeld pvc, textiel of aluminium. Er zijn vele soorten breedtematen en transparanties, zodat u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Wij raden de jaloezieën altijd aan voor schuifpuien of grote glaspartijen. Daar zijn ze zeer geschikt voor. Heeft u ramen met afwijkende vormen, dan zijn de verticale jaloezieën ook ideaal. U kunt dan denken aan onder andere schuine ramen, hoeslaken of erkers.

Wij hebben voor elk type raam een passende oplossing! Wij leveren jaloezieën namelijk altijd op maat. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
030 600 65 60info@ventana.nl
verticale jaloezieen

Verticale jaloezieën bij Ventana Zonwering

De verticale jaloezieën, een tijdloze keuze voor binnenzonwering, blijven populair! Geschikt voor diverse toepassingen, bieden ze een elegante oplossing in merken als Sunway®, Verosol en ons voordelige Ventana huismerk. Functioneel en decoratief, verkrijgbaar in materialen zoals pvc, textiel of aluminium, met diverse breedtematen en transparanties. Ideaal voor schuifpuien, grote glaspartijen en zelfs ramen met afwijkende vormen zoals schuine ramen, hoeslaken of erkers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Snelle levering en installatie
  • Reparatie en montagedienst
  • 1000m2 showroom in IJsselstein
  • Advies aan huis
Kom in contact

Uitgelichte raamdecoratie

Ventana Zonwering & Interieur biedt een breed scala aan binnenzonwering en richt zich op flexibiliteit en duurzaamheid. Onze producten kunnen volledig op maat gemaakt worden. De zonwering van Ventana Zonwering & Interieur is geschikt voor zowel particulieren die op zoek zijn naar een zonnescherm voor thuis als bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor kleine of grotere projecten.

Een greep uit ons assortiment

Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, om rond te kijken ter inspiratie of voor advies. Ventana Zonwering & Interieur is gevestigd in IJsselstein, waar we u dagelijks kunnen helpen met de juiste keuzes op het gebied van interieur en zonwering.

paneelgordijnen door ventana

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen van Ventana zijn dé oplossing voor brede ramen.

Lees meer
Vouwgordijnen gemonteerd door Ventana

Vouwgordijnen

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Rolgordijnen gemonteerd door Ventana

Rolgordijnen

Voor ieder budget en leent zich perfect voor extra verduistering.

Lees meer
duo-rolgordijnen van ventana

Duo-rolgordijnen

Eindeloze mogelijkheden en zijn toepasbaar op elk interieur.

Lees meer
duette shades raam

Duettes shades

Isolerende eigenschappen en maken optimale verduistering mogelijk.

Lees meer
shutters antraciet

Shutters

Kwalitatief en zeer duurzaam; er zit altijd wel iets voor u bij.

Lees meer
Horizontale jaloezieën bij ventana

Horizontale jaloezieën

Een klassieker waarbij u lichtinval en privacy zelf regelt.

Lees meer
plisse gordijnen gemonteerd door ventana

Plissé gordijnen

Optimale licht-en warmteregeling. Leverbaar in diverse uitvoeringen.

Lees meer

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen of voor deskundig advies. Ventana Zonwering is gevestigd in IJsselstein, waar wij u dagelijks graag assisteren bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van binnen- en buitenzonwering en interieur. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showroom van Ventana zonwering
Keuzes bij Ventana zonwering
Showroom van Ventana zonwering

Onze showroom in IJsselstein

Bij Ventana Interieur & Zonwering hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenzonwering, verlichting, horren, vloeren, barbecues en tuinmeubelen. U kunt online vast een kijkje in onze showroom nemen. Kom gerust bij ons langs in de showroom voor een nieuwe aankoop, rond te kijken ter inspiratie of voor advies.

Showroom beelden bij Ventana zonwering & interieur

Verticale jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn een perfecte keuze als sfeermaker voor uw woning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten jaloezieën om zo uw ruimte warmer te maken. Jaloezieën kunnen eenvoudig zelf gemonteerd worden en zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. De jaloezieën zijn een vorm van binnenzonwering die betaalbaar is en daarom ook vaak de meest gekozen optie. Daarnaast bepaal je natuurlijk zelf in welke stand je ze zet, om het lichtinval te bepalen en daarbij uw privacy. In ons ruime assortiment hebben wij diverse soorten jaloezieën. U heeft keuze uit verschillende topmerken of u kunt kiezen voor ons eigen huismerk.

Ideale raamdecoratie

De perfecte raamdecoratie bepaalt grotendeels de sfeer en de functionaliteit van een ruimte. ‘s Zomers blijft het lekker koel in huis, maar ‘s winters heeft het juist een isolerende werking. Met onze jaloezieën kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnen krijgt. Bovendien heeft raambekleding een esthetische waarde. Hierdoor kunt u zelf de ambiance bepalen voor een ruimte en de ideale sfeer creëren. U kunt diverse materialen, printen of kleuren proberen om te kijken wat het best bij uw wensen aansluit.

verticale jaloezieen kopen

Jaloezieën reparatie

Zijn uw jaloezieën defect en wilt u deze laten repareren? Wij helpen u graag met het repareren van uw zonwering. Gebruikt u uw zonwering voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? Het is dan erg vervelend als het niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw zonwering te herstellen, in heel IJsselstein en omgeving.