Raambekleding kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Raambekleding kopen

Zit u eraan te denken om raambekleding te kopen? Het zorgt voor extra sfeer in elke ruimte! Naast dat het zorgt voor sfeer, is het ook praktisch. Zo kunt u bijvoorbeeld met raambekleding gemakkelijk de lichtinval bepalen en beslissen hoeveel privacy u wenst in de ruimte. Erg functioneel dus! Houd er echter rekening mee dat niet elk soort raambekleding geschikt is voor iedere ruimte. Gelukkig bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres voor allerlei soorten raambekleding van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen. Wilt u weten waar u op moet letten als u raambekleding gaat aanschaffen? Of wat de meeste populaire soorten zijn? De specialisten van Ventana voorzien u graag van persoonlijk advies! Bel naar 030 600 65 60 of kom langs in onze showroom.

De raambekleding van Ventana

Wanneer u van plan bent om raambekleding te gaan kopen, dan zult u zien dat er diverse soorten zijn waaruit u kunt kiezen. Om deze keuze iets makkelijker te maken, hebben wij de meest gekozen soorten uitgelicht voor u. Vindt u een specifiek product mooi, maar twijfelt u over de kleur of het materiaal? Onze adviseurs helpen u graag!

Rolgordijnen

Zoals de naam al aangeeft, is een rolgordijn een type gordijn dat opgerold kan worden. Rolgordijnen zijn perfect om de lichtinval in huis te reguleren, omdat u zelf kunt bepalen hoe ver u het gordijn omhoog rolt. Daarnaast zijn ze door hun verduisterende kwaliteiten uiterst geschikt voor in uw slaapkamer. Ook zijn ze toepasbaar in Velux®-dakramen en eenvoudig te monteren. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan klassieke en moderne kleuren en designs zodat u altijd zult vinden waar u naar op zoek bent. Onze rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met sierkap en schulprand!

Duo rolgordijnen

Duo-rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof dichte en transparante banen die voor elkaar langs bewegen. Daardoor is het mogelijk om het duo-rolgordijn afwisselend verduisterend of juist lichtdoorlatend te maken. Deze vorm van raamdecoratie is dus uitstekend om te spelen met lichtinval. Een revolutionair rolgordijn dat het mogelijk maakt voor u om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. De Duo-rolgordijnen die wij leveren zijn van het merk Sunway® en heten de Eclips. De Eclips wordt afgewerkt met een strakke, mooie onderroede van massief aluminium. De Eclips wordt standaard gemaakt met een grijs of wit montageprofiel. Een andere optie is de Silversfeer montageprofiel of de cassette. Daarnaast leveren wij ook het rolgordijn Prestige van ons voordelige Ventana huismerk.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel bekend als Roman Shades, vormen een elegante oplossing en kunnen overal worden toegepast. Het is een van de klassiekers onder de binnenzonwering! Ze zijn kwalitatief en uitermate duurzaam. De vouwgordijnen zijn een mooi voorbeeld van esthetiek en eenvoud. Wij leveren de vouwgordijnen van ons voordelige Ventana huismerk en van Sunway®.

Jaloezieën

De perfecte sfeermaker voor uw woning zijn jaloezieën. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten jaloezieën om de ruimte warmer en gezelliger te maken. Jaloezieën worden ook wel lamellen genoemd. Ze zijn gemakkelijk zelf te monteren en te verkrijgen in diverse soorten en maten. Hierdoor kunt u ze helemaal af laten stemmen op uw persoonlijke wensen. Daarnaast is het een betaalbare vorm van raambekleding en mede daarom de meest gekozen soort. De lichtinval bepaalt u bij de jaloezieën zelf. Daarbij behoudt u uw volledige privacy. In vergelijking met vouwgordijnen van textiel nemen lamellen weinig ruimte in. In het brede assortiment van Ventana vindt u diverse soorten jaloezieën waarbij u kunt kiezen uit ons eigen huismerk of verschillende topmerken.

Gordijnen

U haalt sfeer in huis met gordijnen van Ventana! Gordijnen komen veel voor en kent vele varianten. Er bestaan zowel verduisterende als lichtdoorlatende gordijnen. Bovendien dienen gordijnen goed als raambekleding en is het een mooie aankleding op uw interieur en raam.

Plissé gordijnen

Door hun veelzijdigheid zijn plissé gordijnen dé oplossing voor elk soort raam. Ze worden ook wel dupligordijnen genoemd. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan diverse plissé gordijnen. De plooibreedte van de plissé is circa 20mm en kan vrij hangend of ingespannen gemonteerd worden. Deze type gordijnen hebben meerdere stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben. Er zijn bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag voor een optimale warmte- en lichtregeling. De plissé gordijnen zorgen voor rust en optimaal woongenot door hun minimalistische stijl.

Duo rolgordijn laten repareren
Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)