Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Bent u opzoek naar een zonnescherm voor boven uw openslaande deuren of balkon? Dan zijn de knikarmschermen van Ventana Zonwering & Interieur de oplossing. Met onze knikarmschermen kiest u voor zonwering, warmtewering, sfeer en gemak! De knikarmschermen worden door onze mensen voor u op maat gemaakt, in de kleurencombinatie en het dessin die u het aantrekkelijkst vindt. Het grootste voordeel van knikarmschermen is dat ze uw doorloop niet belemmeren. Dit zorgt ervoor dat u alle ruimte heeft om op het terras te zitten met uw gasten, zonder dat u vervelende obstakels uit de weg moet gaan. Daarnaast heeft u het hele jaar optimaal plezier van uw tuin.

Welke kleur cassette past bij uw knikarm-terrasscherm?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw terrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het buitenscherm aan wordt gemonteerd. Klik op de verschillende merken knikarm-terrasschermen op deze pagina voor meer details.

Keus uit 1001 doeken voor bij uw knikarm-terrasscherm

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vindt u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u verrassen en inspireren.
We doen u alvast enkele doek suggesties voor bij uw knikarm-terrasscherm.
 

 

Voordelen van uw doekoverkapping met een knikarm-terrasscherm

  • Met de knikarmschermen van Ventana kunt u kiezen uit zonwering die handmatig, met een schakelaar, afstandsbediening of zelfs volautomatisch bedient worden.
  • De kleur blijft behouden door gebruik te maken van een water- en vuilafstotende nabehandeling
  • Er zijn veel verschillende soorten kleuren en dessins beschikbaar
  • U bent beschut tegen zon en regen
  • Knikarm-terrasschermen nemen weinig ruimte in

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.