Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering IJsselstein

Wilt u uw zonwering vervangen of is uw huidige zonwering toe aan iets nieuws, zoals een zonnescherm of nieuwe gordijnen? De mooiste zonwering IJsselstein is te vinden bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij beschikken over een breed assortiment aan zowel binnen– als buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieders wat wil. Bovendien kunt u bij ons de beste prijs/kwaliteit verhouding verwachten. Een indruk krijgen van ons ruim assortiment? Bekijk onze website of bezoek onze showroom! 

   

Ventana, uw specialist in zonwering in IJsselstein

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers hebben zij niet alleen ervaring in de verkoop van zonwering, maar ook in het monteren ervan. Waar uw keuze ook op valt, gordijnen, jaloezieën of iets anders, Ventana heeft het allemaal! Naast het ruime aanbod van binnenzonwering, kunt u bij ons ook terecht voor functionele buitenzonwering. Denk bijvoorbeeld aan vrijstaande zonwering, screens of rolluiken. Wij hebben het allemaal in ons breed assortiment. U kunt de zonwering handmatig bedienen of kiezen voor een geautomatiseerde bediening. 

Verder hebben wij ook aantrekkelijk geprijsde insectenwering, zoals rolhorren, plissé hordeuren of vaste horren. Op deze manier houdt u alle vliegen buiten!

Reparaties 

Wilt u uw zonwering in IJsselstein laten repareren? Bij Ventana staan wij voor u klaar wanneer uw zonwering niet meer werkt. Wij begrijpen dat het vervelend is als uw zonwering niet meer werkt. Zowel in IJsselstein als in omgeving komen wij graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact

Voor zowel een reparatie of het uitzoeken van een nieuwe zonwering zit u bij Ventana Zonwering & Interieur goed. Onze zonwering is niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijk gebruik en de Vereniging van Eigenaren (VvE). Wij hebben een uitgebreide collectie van binnen- en buitenzonwering tegen scherpe prijzen. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag over onze zonnewering? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 030 – 600 65 60 of een mail te sturen naar info@ventanazonwering.nl.