Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering IJsselstein

Is uw huidige zonwering toe aan een reparatie of wilt u uw zonwering vervangen? Bij Ventana Zonwering & Interieur in IJsselstein bent u aan het juiste adres voor de mooiste zonwering. Wij beschikken over een breed assortiment aan zowel binnen– als buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Kiest u voor Ventana, dan kunt u uitgaan van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk onze website om een indruk te krijgen van ons ruime aanbod of bezoek onze showroom om inspiratie op te doen. 

   

Ventana, uw specialist in zonwering in IJsselstein

Dankzij jarenlange ervaring in het verkopen van zowel binnen- als buitenzonwering en het monteren van diverse soorten raamdecoratie, zijn de medewerkers van Ventana Zonwering & interieur deskundig en bekwaam. U kunt bij ons terecht voor onder meer shutters, jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen. Daarnaast bieden wij naast een verscheidenheid aan zonwering ook aantrekkelijk geprijsde insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en plissé hordeuren.

Ook op het gebied van functionele buitenzonwering biedt Ventana u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Zo hebben we onder andere uitvalschermen, knikarmschermen, screens, serre-zonwering, vrijstaande zonwering en markiezen. Hierbij kunt u kiezen uit handmatige bediening of geautomatiseerde bediening door middel van een kwaliteits motor van Somfy.

Contact

Voor zowel reparatie als vervanging van uw huidige zonwering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden onze uitgebreide collectie zonwering aan particulieren, voor zakelijk gebruik en ook de Vereniging van Eigenaren. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 030 – 600 65 60 of mail naar info@ventanazonwering.nl.