Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Bent u op zoek naar een zonnescherm van goede kwaliteit? Koop je zonnescherm in IJsselstein bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij hebben een uitgebreide collectie aan binnen– en buitenzonwering. Ons ruim assortiment bestaat uit verschillende soorten zonneschermen in diverse prijsklassen. Op deze manier zit er altijd iets bij dat aansluit op uw wensen. Daarnaast bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. 

   

mySun Cube zonweringsysteem

De mySyn Cube is een uniek zonweringssysteem dat vrijstaand gemonteerd kan worden, maar ook aan een schutting of gevel. Het doek is in de meeste gevallen volledig horizontaal, maar door een handig systeem is er ook nog de mogelijkheid om de doek onder een hoek te plaatsen. Zo kan het regenwater makkelijk weglopen. Daarnaast zijn de zonneschermen van Ventana van goede kwaliteit en houdt schadelijke UV-stralingen tegen dat meubels niet zullen verkleuren. Wanneer u kiest voor een mySun Cube kiest u voor een exclusief zonnescherm en kunt u gegarandeerd heerlijk buiten genieten. 

Ventana, uw specialist in zonneschermen

Ventana onderscheidt zich op het gebied van expertise. Wij voorzien u daarom graag van deskundig advies en helpen u graag om de beste keuze te maken. Naast het brede aanbod aan aan binnen– en buitenzonweringen, beschikt ons assortiment ook over gordijnen, horren of tuinmeubelen. Kom langs in onze showroom en laat u verrassen door de enorme keuze!  

Contact

Tijd voor een zonnescherm? Ventana is dé winkel in IJsselstein om uw exclusieve zonnescherm aan te schadden of uw huidige te repareren! Bij ons kunt u terecht voor beide! Heeft u vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 – 600 65 60