Gordijnen kopen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Gordijnen kopen

Sfeer in huis halen? Met de gordijnen van Ventana krijgt u dit gegarandeerd! Gordijnen is een vorm van binnenzonwering en heeft diverse varianten. U heeft bijvoorbeeld lichtdoorlatende of juist verduisterende gordijnen. Daarnaast zijn gordijnen mooi als raamdecoratie en wordt uw raam aangekleed. Ventana’s assortiment heeft verschillende gordijnen, zoals plissé gordijnen, paneel- of vouwgordijnen. Wilt u liever kiezen voor buitenzonwering? Bekijk deze dan hier voor meer informatie. Gordijnen kopen doet u bij Ventana Zonwering!

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen worden ook wel dupligordijnen genoemd. Door hun veelzijdigheid is dit dé oplossing voor elke raam situatie. Ventana Zonwering & Interieur biedt u een ruim aanbod aan verschillende plissé gordijnen. De plissé gordijnen hebben een plooibreedte van 20mm en kunnen ingespannen of vrij hangend geïnstalleerd worden. Er zijn diverse soorten stoffen die allen een speciale behandeling ondergaan hebben. U heeft bijvoorbeeld stoffen met een gemetalliseerde reflecterende laag. Deze zorgen voor de optimale licht- en warmteregeling. Bovendien zorgen plissé gordijnen voor rust en optimaal woongenot.

Het kleurenpallet omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en is ontzettend groot. Daarnaast zijn er mooie dessins leverbaar. Er zijn bijvoorbeeld transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen leverbaar voor plissé gordijnen.

De collectie van SUNWAY® , Verosol en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen.

Een plissé kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Eén van de praktische uitvoeringen is de Top-Down uitvoering. Dat betekent dat dit model te bedienen is van boven naar beneden en andersom. Op deze manier heeft u privacy en een optimale lichtinval.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen staan ook wel bekend als Roman Shades. Ze kunnen overal toegepast worden en zijn altijd een elegante oplossing. De vouwgordijn is een klassieker onder de binnenzonwering! Naast dat ze eenvoudig en esthetiek zijn, zijn ze ook kwalitatief en uiterst duurzaam.

 

Paneelgordijnen

Niet alleen zijn paneelgordijnen ideaal als raambekleding, maar ook voor het opdelen van een kamer, een room-divider. De strakke panelen hangen in een rail waardoor ze toepasbaar zijn voor brede ramen. Paneelgordijnen zijn verkrijgbaar in tal van hoeveelheid stoffen, zoals hard en zacht, vele kleuren, strakke designs en ook in klassieke patronen.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)