Muggenhor deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een muggenhor voor uw deur

Bent u op zoek naar een hor om muggen buiten de deur te houden tijdens warme dagen? Bij Ventana Zonwering en Interieur kunt u terecht voor diverse soorten horren voor een deur waaronder een muggenhor. Wij hebben horren voor verschillende soorten deuren zoals schuifpuien, openslaande deuren en deuren die naar binnen of buiten opendraaien. Onze horren kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het kozijn geplaatst worden, omdat ze weersbestendig zijn. Hierdoor kunt u ze het hele jaar laten zitten. Daarnaast zijn onze horren ook nog eens onderhoudsvrij en eenvoudig schoon te houden met een doekje.

Maatwerk

Op vrijwel elke deur en elk raam kan een hor geplaatst worden ook als deze een afwijkende maat heeft. In het geval van een afwijkende maat kunnen wij voor u een maatwerk hor realiseren. Hierdoor zal de hor naadloos aansluiten op het kozijn waardoor insecten niet de kans krijgen om binnen te komen. Daarnaast zorgt een goede hor er ook voor dat ongedierte niet naar binnen kan. Op deze manier is frisse lucht het enige wat de ruimte binnen kan komen. Bovendien leveren wij ook horren die fijnstof buiten houden. Vooral voor mensen met een allergie zoals hooikoorts kan dit uitkomst bieden.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een muggenhor voor uw deur of heeft u meteen al interesse in een hor? Wij voorzien u graag van een passend advies! Wij heten u dan ook van harte welkom in onze showroom in IJsselstein, nabij Utrecht. U kunt contact met ons opnemen  030 – 600 65 60  of op info@ventanazonwering.nl.

muggenhor deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)