Reparatie plissé hordeur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Reparatie plissé hordeur

Wilt u graag dat uw plissé hordeur optimaal werkt? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook voor een reparatie plissé hordeur kunt u bij ons terecht! Wij komen graag bij u langs om te kijken of de hordeur nog te repareren is. Is uw hordeur niet meer te repareren, bij ons vindt u een ruime collectie aan binnen– en buitenzonwering. Bij ons kunt u terecht voor het beste advies en veel diverse varianten hordeuren in meerdere prijsklassen, zo zit er voor iedereen wat bij!

Ventana, uw specialist in horren

Naast ons veelzijdige aanbod in binnen– en buitenzonweringen, onderscheiden wij ons op het gebied van vakkundigheid en expertise. Wij begrijpen dat het maken van de beste keuze lastig is, daarom willen wij u graag voorzien van passend advies! Zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Naast alle verschillende horren en hordeuren die wij aanbieden, verkopen we ook diverse soorten gordijnen en tuinmeubelen.

Reparatie plissé hordeur

Is uw hordeur kapot? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag bij het repareren van uw hordeur. Gebruikt u uw plissé hordeur tegen invloeden van buiten zoals insecten en blad, dan is het niet fijn als uw hordeur kapot is. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel reparatie plissé hordeur, zonnescherm reparaties of knikarmschermreparaties, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

zonwering

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende dingen zijn gebeurd waardoor uw plissé hordeur kapot is, dit kan komen door ouderdom of door slechte weeromstandigheden. Ook kan uw plissé hordeur kapot gaan door slijtage. Is er iets versleten? Wees er op tijd bij!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)