Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering Nieuwegein

Wilt u uw huis voorzien van zonwering in Nieuwegein? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld nieuwe gordijnen wilt kopen of als uw zonnescherm gerepareerd moet worden. Wij bieden zowel online als in onze showroom een ruim assortiment binnen- en buitenzonwering in verschillende prijsklasse aan. Wilt u inspiratie opdoen voor uw woning? Kom gerust eens langs in onze showroom!

   

Ventana Zonwering & Interieur, dé specialist op het gebied van zonwering.

Bent u opzoek naar shutters, gordijnen of jaloezieën, wij hebben het allemaal! Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering. Daarnaast zijn zij ook thuis in de montage of reparaties hiervan. Naast een divers aanbod kunt u bij ons ook terecht voor binnenzonwering, zoals: rolhorren, plissé hordeuren of vaste horren.

Op het gebied van functionele buitenzonwering zit u bij Ventana goed! Zo verkopen we onder andere screens, rolluiken of vrijstaande zonwering en natuurlijk nog veel meer. U kunt kiezen uit een kwaliteitsmotor van somfy of voor een handmatige bediening.

Reparaties 

Is uw zonwering in Nieuwegein kapot? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag met het repareren hiervan. Gebruik uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden. In alle gevallen is het vervelend als uw zonwering of rolluik niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar om uw rolluik of zonwering te herstellen, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving.  Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact

Bij Ventana kunt u terecht voor passend advies, montages en reparaties van al uw huidige modellen. Ons team staat voor u klaar tijdens het volledige proces van aankoop tot aan montage. Onze diensten bieden wij niet alleen aan voor particulieren in Nieuwegein en omstreken, maar zijn ook toegankelijk voor de zakelijke markt.  

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar 030 – 600 65 60 of neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Voor advies op maat bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.