Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering Nieuwegein

De mooiste zonwering Nieuwegein vindt u natuurlijk bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij staan voor u klaar als u bijvoorbeeld nieuwe gordijnen wilt kopen of als uw zonnescherm wellicht gerepareerd moet worden. Op onze website en in onze showroom vindt u een ruim assortiment binnen– en buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Wanneer u kiest voor Ventana, dan kunt u de beste prijs/kwaliteit verwachten. Wilt u onze collectie ontdekken en inspiratie opdoen voor uw woning? Neem een kijkje op onze website of kom langs in onze showroom!

 

Ventana Zonwering & Interieur, dé specialist op het gebied van zonwering

De medewerkers van Ventana hebben niet alleen jarenlange ervaring in de verkoop van zonwering, maar ook in montage. Kies voor bijvoorbeeld shutters, gordijnen of jaloezieën, wij hebben het allemaal! Naast het ruime aanbod van binnenzonwering, kunt u bij ons ook terecht voor aantrekkelijk geprijsde insectenwering, zoals rolhorren, plissé hordeuren of vaste horren. 

Ook op het gebied van functionele buitenzonwering zit u bij Ventana goed! In ons assortiment hebben we onder andere screens, rolluiken of vrijstaande zonwering en nog veel meer. Aan u de keuze of u deze handmatig bedient of u kiest voor een kwaliteitsmotor van Somfy.

Contact

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe zonwering of de reparatie van uw huidige modellen. Ons team staat voor u klaar om u passend advies te geven en u te begeleiden in het proces van aankoop tot aan montage. Onze diensten zijn niet alleen voor particulieren in Nieuwegein en omstreken, maar ook toegankelijk voor de zakelijke markt en voor vereniging van eigenaren (VvE).

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar 030 – 600 65 60 of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor advies op maat bent u ook van harte welkom in onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.