Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering in Nieuwegein

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande zonwering in Nieuwegein? Dan kunt u terecht bij Ventana Zonwering & Interieur. Wij bieden u een ruim assortiment van zowel binnen– als buitenzonwering in verschillende prijsklassen. U vindt bij ons dan ook altijd wel een optie die aansluit op uw wensen. Daarbij kunt u voor de beste prijs/kwaliteit verhouding voor zonwering in Nieuwegein vertrouwen op Ventana Zonwering & Interieur. Wilt u meer weten over het aanbod en alle mogelijkheden? Kom een kijkje nemen in onze showroom of bekijk het aanbod online.

 

Ventana Zonwering & Interieur, al jaren uw specialist op het gebied van zonwering

Door jarenlange ervaring in verkoop en montage van zonwering en interieur, zijn onze medewerkers vakkundig en professioneel. Ook voor persoonlijk advies en deskundige montage, bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres. Ons brede assortiment bestaat onder andere uit horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, paneelgordijnen, shutters, vouwgordijnen en rolgordijnen. Daarnaast voorzien wij ook in functionele insectenwering zoals vaste horren, rolhorren en Plissé hordeuren.

Naast insectenwering en binnenzonwering, leveren wij ook een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering. U kunt bij ons terecht onder andere knikarmschermen, serrezonwering, vrijstaande zonwering, rolluiken en screens. Hierbinnen kunt u zelf kiezen voor gemotoriseerde of handmatige bediening doormiddel van een kwaliteitsmotor van Somfy.

Contact

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor de aanschaf van nieuwe zonwering of de reparatie van uw huidige modellen. Ons team staat voor u klaar om u passend advies te geven en u te begeleiden in het proces van aankoop tot aan montage. Onze diensten zijn niet alleen voor particulieren in Nieuwegein en omstreken, maar ook toegankelijk voor de zakelijke markt en voor vereniging van eigenaren (VvE).

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel dan naar 030 – 600 65 60 of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor advies op maat bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Wij zijn u graag van dienst.