Jaloezie repareren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Jaloezie repareren

Wilt u uw jaloezieën laten repareren? Dan bent u bij Ventana zonwering op het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er gerepareerd moet worden. Valt uw jaloezie niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons altijd  terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan jaloezieën. Wij hebben diverse jaloezieën in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder interieur wat! Kom eens langs in onze showroom en laat je repareren.

Ventana, dé specialist in jaloezieën

Naast ons brede assortiment aan jaloezieën, kunt u bij ons rekenen op expertise en vakkundigheid. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing erg lastig kan zijn, wij willen u daarom maar al te graag voorzien van het beste advies. Zo kunt u gemakkelijk voor uzelf de beste keuze maken. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of zonwering? Ook hiervoor kunt u bij Ventana terecht.

Jaloezie reparaties

Moeten wij uw jaloezie repareren? Wij helpen u daar graag bij. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel jaloezie reparaties als zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en zonneschermdoek reparaties. Zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)