Reparatie zonneschermdoek

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Reparatie zonneschermdoek

Wilt u graag dat uw zonnescherm optimaal werkt? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook voor een reparatie zonneschermdoek kunt u bij ons terecht! Wij komen graag bij u langs om te kijken of het doek nog te repareren is. Is uw zonneschermdoek niet meer te repareren, bij ons vindt u een ruime collectie aan binnen– en buitenzonwering. Bij ons kunt u terecht voor het beste advies en veel verschillende soorten zonneschermen in meerdere prijsklassen, zo zit er voor iedereen wat bij!

Ventana, uw specialist in zonneschermen

Naast ons veelzijdige aanbod in binnen– en buitenzonweringen, onderscheiden wij ons op het gebied van vakkundigheid en expertise. Wij begrijpen dat het maken van de beste keuze lastig is, daarom willen wij u graag voorzien van passend advies! Zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Naast alle verschillende zonneschermen die wij aanbieden, verkopen we ook diverse soorten gordijnen, horren of tuinmeubelen.

Reparatie zonneschermdoek

Is uw zonneschermdoek kapot? Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag bij het repareren van uw zonneschermdoek. Gebruikt u uw zonnescherm tegen Uv-stralingen en onvoorspelbare weersomstandigheden, dan is het niet fijn als uw zonneschermdoek kapot is. Dit zorgt ervoor dat uw zonnescherm niet waterdicht is en dat de schadelijke UV- stralingen er gewoon doorheen komen. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel reparatie zonneschermdoek, zonnescherm reparaties of knikarmscherm reparaties, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrechten omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Zonwering uitvalscherm

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende dingen zijn gebeurd waardoor uw zonneschermdoek kapot is, dit kan komen door ouderdom of door slechte weeromstandigheden. Ook kan uw zonneschermdoek kapot gaan door slijtage. Is er iets versleten? Wees er op tijd bij!

De meest voorkomende reparaties aan een zonnescherm zijn:

  • Zonneschermdoek vervangen
  • Motor of bandopwinder repareren
  • Zonnescherm opnieuw afstellen
  • Rolluik repareren
Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)