Rolgordijn repareren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Rolgordijn repareren

Wilt u graag zonwering van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook om uw rolgordijn te repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Is uw rolgordijn niet meer te repareren, dan kunt u bij ons altijd nog terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan binnen– en buitenzonwering. Wij bieden diverse soorten zonwering in meerdere prijsklassen aan. Zo zit er voor iedereen wat bij!

Ventana, uw specialist in zonwering

Naast ons grote aanbod aan binnen– en buitenzonweringen, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing als lastig ervaren wordt, daarom willen wij u graag voorzien van passend advies, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of insecten horren. Wij verkopen het allemaal!

Rolgordijn reparaties

Moeten wij uw rolgordijn repareren? Geen probleem, wij helpen u graag bij het repareren hiervan. Gebruikt u uw rolgordijn tegen inkijk van buitenaf of tegen de zon? In alle gevallen is het vervelend als uw zonwering of rolgordijn niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en of zonneschermdoek reparaties, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Contact
rolgordijnen

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw zonwering niet meer optimaal functioneert, dit kan komen door slechte weersomstandigheden of door ouderdom. Als u uw rolgordijn vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, onderhoud uw zonnescherm dus goed!

De meest voorkomende reparaties zijn:

  • Motor of bandopwinder repareren
  • Rolgordijn opnieuw afstellen
  • Doek vervangen

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)