Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Knikarmscherm repareren

Wilt u graag zonwering van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook om uw knikarmscherm te repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Is uw knikarmscherm niet meer te repareren, dan kunt u bij ons altijd nog terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan binnen– en buitenzonwering. Wij bieden diverse soorten zonwering in meerdere prijsklassen aan. Zo zit er voor iedereen wat bij!

 

knikarmscherm repareren

Ventana, uw specialist in zonneschermen

Naast ons grote aanbod aan binnen– en buitenzonweringen, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing als lastig ervaren wordt, daarom willen wij u graag voorzien van passend advies, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of insecten horren. Wij verkopen het allemaal!

 

Knikarmscherm reparaties

Moet wij uw knikarmscherm repareren? Geen probleem, wij helpen u graag bij het repareren hiervan. Gebruikt u uw knikarmscherm tegen schadelijke Uv-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden? In alle gevallen is het vervelend als uw zonwering of rolluik niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en of zonneschermdoek reparaties, zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw zonwering niet meer optimaal functioneert, dit kan komen door slechte weersomstandigheden of door ouderdom. Als u uw knikarmscherm vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, onderhoud uw zonnescherm dus goed!

De meest voorkomende reparaties zijn:

  • Motor of bandopwinder repareren
  • Rolluik repareren
  • Zonnescherm opnieuw afstellen
  • Doek vervangen

Contact

Wilt u uw zonwering laten repareren? Ventana is dé winkel om uw zonwering te repareren of om nieuwe zonwering aan te schaffen. Voor beide kunt u bij ons terecht! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 – 600 65 60.