Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Horgaas repareren

Wilt u graag horren van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres! Ook om uw horgaas te laten repareren kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Is uw hor niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons altijd nog terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan horren. Wij bieden diverse soorten horren in meerdere prijsklassen aan. Zo zit er voor iedereen wat bij!

 

horgaas

Ventana, uw specialist in horren

Naast ons grote aanbod aan horren, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing als lastig ervaren wordt, daarom willen wij u graag voorzien van passend advies, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of zonwering. Wij verkopen het allemaal!

Horgaas reparaties

Moeten wij uw horgaas repareren? Geen probleem, wij helpen u graag bij het repareren hiervan. Gebruikt u uw hor tegen insecten of blad van buiten? In alle gevallen is het vervelend als uw hor niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel horgaas reparaties als zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en zonneschermdoek reparaties. Zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw hor niet meer optimaal functioneert, dit kan komen door slechte weersomstandigheden of door ouderdom. Als u uw hor vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, onderhoud uw horren dus goed!

Contact

Wilt u uw horgaas laten repareren? Ventana is dé winkel om uw horren te repareren of om nieuwe horren aan te schaffen. Voor beide kunt u bij ons terecht! Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 – 600 65 60. We staan u graag te woord.