Hordeur repareren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hordeur repareren

Wilt u graag horren van de beste kwaliteit? Dan zit u bij ons goed! Is uw hor kapot of beschadigd? Wij kunnen uw hordeur repareren! Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Is uw hor echt niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons altijd  terecht voor het beste advies en een ruime collectie aan horren. Wij bieden diverse soorten horren in verschillende prijsklassen aan. Zo zit er voor iedereen wat bij! Kom eens langs in onze showroom en doe inspiratie op.

Ventana, uw specialist in horren

Naast ons diverse assortiment aan horren, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten dat het maken van de juiste beslissing erg lastig kan zijn, daarom willen wij u graag voorzien van het beste advies, zodat u gemakkelijk de beste keuze kunt maken. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of zonwering? Ook dat verkopen wij allemaal!

Hordeur reparaties

Moeten wij uw hordeur repareren? Dat is geen enkel probleem voor ons, wij helpen u graag bij het repareren hiervan. Gebruikt u uw hor tegen insecten of blad van buiten? In alle gevallen is het vervelend als uw hor niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel hor reparaties als zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en zonneschermdoek reparaties. Zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

hordeur repareren

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw hor niet meer optimaal werkt, dit kan komen door hevige weersomstandigheden of door ouderdom. Als u uw hor vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, onderhoud uw horren dus goed!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)