Hor reparatie

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor reparatie

Wilt u graag dat uw hor optimaal werkt? Dan zit u bij Ventana goed! Is uw hor kapot of verouderd? Wij komen graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor hor reparatie. Is uw hor niet meer te repareren? Dan kunt u bij ons altijd nog terecht voor het beste advies en een diverse collectie aan horren. Wij verkopen diverse soorten horren in verschillende prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wat bij!

Ventana, uw specialist in horren

Naast een groot aanbod aan horren, kunt u bij Ventana rekenen op vakkundigheid en expertise. Wij weten als geen ander dat de juiste keuze maken erg lastig kan zijn, daarom willen wij u graag voorzien van het beste advies, zodat u gemakkelijk een geschikte keuze maakt. Bent u op zoek naar andere artikelen, zoals gordijnen, tuinmeubelen of zonwering. Wij verkopen het allemaal!

Hor repareren

Hor reparatie? Dat is geen enkel probleem voor ons! Wij helpen u graag bij het repareren van uw kapotte horren. Gebruikt u uw hor tegen ongewenste indringers, zoals insecten of blad van buiten? In alle gevallen is het vervelend als uw hor niet optimaal werkt. Bij Ventana staan wij voor u klaar voor zowel horgaas reparaties als zonnescherm reparaties, knikarmscherm reparaties en zonneschermdoek reparaties. Zowel in IJsselstein, Nieuwegein als Utrecht en omgeving. Neem contact met ons op via: 030 – 600 65 60.

zonwering

Wanneer is een reparatie nodig?

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor uw hor niet meer optimaal werkt, dit kan komen door hevige weersomstandigheden of door ouderdom. Als u uw hor vaak gebruikt is het niet gek als er slijtage bij komt kijken, onderhoud uw horren dus goed!

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)