Zonwering Leidsche Rijn

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering Leidsche Rijn

De mooiste zonwering koopt u natuurlijk bij Ventana Zonwering & Interieur nabij Leidsche Rijn. Wij bieden u een divers assortiment binnenzonwering en buitenzonwering in verschillende prijsklassen. Wij zijn er niet alleen voor de particulier, maar ook voor zakelijk gebruik en voor de Vereniging van Eigenaren (VvE). Kiest u voor Ventana dan kunt u rekenen op het beste advies en de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u inspiratie op doen voor uw huis? Dat kan! Kom eens langs in onze showroom of neem een kijkje op de website.

Ventana, uw specialist in zonwering

Bij Ventana voorzien wij u graag van de juiste adviezen en helpen we u van aankoop tot aan montage. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring in de verkoop en de deskundige montage van diverse soorten zonwering. Daarnaast helpen we u graag bij het repareren van uw kapotte zonwering. Bent u op zoek naar jaloezieën, shutters of vouwgordijnen, met onze enorme keuze aan diverse kleuren en dessins zit er altijd wat voor u tussen. Ook op het gebied van zonwering voor buiten hebben we wat u nodig heeft. Denk hierbij aan uitvalschermen, knikarmschermen of rolluiken. Deze zijn handmatig te bedienen of met een motor van Somfy van hoogwaardige kwaliteit.

Reparaties

Heeft u een kapotte zonwering in Leidsche rijn en wilt u dit laten repareren? Dan bent u bij ons aan het juist adres! Ventana Zonwering & Interieur helpt u graag bij het herstellen van uw zonwering. Vooral wanneer u uw zonwering of rolluiken voor verscheidene doeleinde, zoals inbraakbeveiliging, isolatie of tegen schadelijke UV-stralingen en andere onvoorspelbare weersomstandigheden gebruikt is het vervelend als dit niet optimaal werkt. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via: 030 – 600 65 60 .

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)