Zonwering uitvalscherm

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering uitvalscherm

Op zoek naar zonwering uitvalscherm? Bij Ventana Zonwering hebben we de perfecte uitvalschermen voor onder andere het terras, bedrijfspand of uw tuin! Naast de uitvalscherm, biedt Ventana ook andere soorten buitenzonwering aan. Bijvoorbeeld horren! Deze zorgen ervoor dat alle insecten buiten gehouden worden. Verder bestaat ons assortiment ook uit verschillende varianten binnenzonwering, zoals rolgordijnen, jaloezieën of Duette Shades. Bekijk onze website of kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Over de zonwering: uitvalschermen

De uitvalschermen van Ventana zijn stijlvol en een mooie combinatie van toepasbaarheid met modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Nastellen is overbodig dankzij de intelligente motor. Deze type zonwering is vaak te zien bij standaard ramen op de begane grond. De uitvalschermen vallen schuin naar voren.

De zonwering uitvalscherm wordt bij Ventana geleverd met speciale zon- wind en regensensoren. De bediening vindt hierdoor automatisch plaats, zelfs als u niet aanwezig bent! Zodra de zon er is, gaat de zonnescherm uit en wanneer het begint te regenen, ondergaande zon of opkomende wind plaatsvindt, dan sluit het uitvalscherm automatisch. Ideaal! Wanneer u toch graag laaghangende zon wilt tegenhouden kunt u kiezen voor een langere doek.

Ruime keuze uit 1001 doeken

De keuze is reuze voor uw uitvalscherm. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld één kleur, meerdere kleuren of een apart design met strepen. De uitstraling van het uitvalscherm wordt bepaald door de uitvoering van het doek. Het is belangrijk om vooraf informatie te winnen over de doek eigenschappen en de verschillende dessins. In het stalenboek vindt u gegarandeerd het zonweringsdoek dat bij u past.

Reparaties

Bij Ventana Zonwering kunt u terecht voor de mooiste binnen- en buitenzonwering. Daarnaast zijn wij u graag van dienst voor reparaties. Wanneer uw uitvalscherm het begeven heeft of bepaalde problemen ervaart, kunt u bij ons terecht. Wij komen dan thuis bij u langs om dit op te lossen. Wilt u iemand spreken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 030 600 65 60. Wij herstellen zonwering in omgeving IJsselstein als Utrecht. 

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)