Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Uitvalschermen

Onze stijlvolle uitvalschermen combineren praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. De onderdelen van het cassettesysteem zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Nastellen is overbodig, dankzij de intelligente, zelfcorrigerende motor. Deze type zonwering wordt vaak toegepast bij standaard ramen op de begane grond en valt schuin naar voren.
 
De uitvalschermen van Ventana zijn leverbaar met speciale zon-, wind- en regensensoren waardoor de bediening automatisch geschiedt (ook als u niet aanwezig bent)! Bij zon gaat uw zonnescherm uit, en bij beginnende regen, ondergaande zon of opkomende wind sluit het scherm automatisch. Wilt u graag laaghangende zon tegenhouden? Kies dan voor een langer doek bij het samenstellen van uw uitvalscherm.

 

Keus uit 1001 doeken voor bij uw uitvalscherm

De keuze aan uitvalscherm doeken is groot. Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? De uitvoering beïnvloedt van uw doek bepaalt de uitstraling van uw uitvalscherm. Het is verstandig om vooraf informatie in te winnen over de doek eigenschappen en verschillende dessins. In het stalenboek vindt u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u verrassen en inspireren

 

 

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.