Zonwering deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Zonwering voor uw deur

Heeft u zomers last van veel warmte binnen? Het plaatsen van zonwering voor uw deur biedt uitkomst! U kunt bij Ventana Zonwering terecht voor diverste soorten zonwering die naadloos aansluiten bij uw deur. Ons assortiment beschikt over horren, gordijnen en lamellen. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van het beste advies.

Maatwerk zonwering

Voor vrijwel elke deur is het mogelijk om zonwering te laten plaatsen. Wanneer uw deur geen standaard maat heeft, kunnen wij een maatwerk leveren. Op deze manier sluit de zonwering naadloos aan op het kozijn. Elk type zonwering heeft verschillende voordelen. Met bijvoorbeeld een hor voor uw deur kan frisse lucht naar binnen, maar blijft de rest buiten. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen kunnen houden. Voor mensen met hooikoorts biedt dit uitkomst. Meer weten over de voordelen van zonwering voor uw deur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Heeft u interesse in horren voor uw deur van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)