Deur horren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Horren voor uw deur

Heeft u binnen last van insecten wanneer u de deuren op een warme zomerdag hebt opengezet? Het plaatsen van horren biedt uitkomst! U kunt bij Ventana Zonwering terecht voor diverse soorten horren die naadloos aansluiten bij uw deur. Ons assortiment beschikt over horren voor elk type deur zoals een draaideur, dubbele deur of een schuifpui. Al onze horren zijn eenvoudig te monteren en kunnen zowel aan de binnen- als aan de buitenkant geplaatst zijn, omdat ze weer bestendig zijn. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en gemakkelijk af te nemen met een doekje.

Maatwerk horren

Voor vrijwel elke deur is het mogelijk om een hor te laten plaatsen. Wanneer uw deur geen standaard maat heeft, kunnen wij een maatwerk hor leveren. Op deze manier sluit de hor naadloos aan op het kozijn waardoor insecten geen mogelijkheid krijgen om binnen te dringen. Naast dat een hor ervoor zorgt dat insecten zoals muggen en wespen buiten worden gehouden, zorgt een hor er ook voor dat ongedierte buiten blijft. Met een hor voor uw deur kan frisse lucht naar binnen, maar blijft de rest buiten. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen kunnen houden. Voor mensen met hooikoorts biedt dit uitkomst.

Contact

Heeft u interesse in horren voor uw deur van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

deur horren

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)