Buitenzonwering lamellen

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Buitenzonwering lamellen

Wij begrijpen als geen ander dat u op een warme zomerdag toe bent aan voldoende schaduw en verkoeling. Buitenzonwering van Ventana helpt u hierbij. Zo voorkomt onze collectie aan knikarmen, terrasoverkappingen, lamellen en uitvalschermen dat het zonlicht gedurende de dag uw woning binnendringt via de ramen, en zo de binnentemperatuur doet stijgen. Zo behoudt u een aangename binnentemperatuur. Zelfs op zonnige dagen. Een ander voordeel van buitenzonwering van Ventana is dat de schadelijke UV stralen in het zonlicht worden tegengehouden, waardoor deze uw meubelen niet meer kunnen verkleuren. Laat u inspireren in onze 1000m2 grote showroom  in IJsselstein of klik op het product in het overzicht hieronder voor meer informatie.

Kies voor buitenzonwering lamellen van Ventana

Het grote aanbod aan buitenzonwering waaronder lamellen, kan ervoor zorgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begrijpen dit en helpen u daarom graag bij het maken van een keuze die aansluit op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bij ons zelfstandig uw ideale buitenzonwering samenstellen, maar onze expert bieden u indien nodig een helpende hand bij het selecteren van de beste optie. Binnen dit advies wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen, uw woonsituatie en natuurlijk uw budget, om er samen voor te zorgen dat uw nieuwe buitenzonwering naadloos aansluit op wat u voor ogen had. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent!

  •  vca* gecertificeerd
  •  gratis opmeten
  •  eigen service- en montagedienst
  •  goede prijs-kwaliteitverhouding
  •  advies bij u thuis
zonwering

Kunt u buitenzonwering goed gebruiken of Is uw huidige buitenzonwering toe aan vervanging? Dan bent u bij Ventana Zonwering aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een breed assortiment aan buitenzonwering in verschillende prijsklassen, waardoor wij altijd een product aanbieden die in al uw wensen voorziet.

Heeft u nog vragen over onze buitenzonwering? Neem contact met ons op door te bellen naar 030 600 65 60 of stuur ons een mail naar info@ventanazonwering.nl. Onze mensen staan altijd klaar om u te adviseren, waar en wanneer het ook nodig is. Naast regio Utrecht is Ventana ook werkzaam op andere locaties zoals Gouda & Culemborg.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)